koberski Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Costi napisz czy uciebie działa ten śledź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Napisze, jak tylko uczelnia sie ode mnie odczepi i bede mogl spokojne do tego usiasc ;) Poza przelozeniem tych dwoch kabelkow bede sobie musial jeszcze zrobic jeden do polaczenia pinow 25 i 35, jak to bylo na podanym wczesniej schemacie do A2. Edytowane 12 Grudnia 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo77 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 też przyłączam się do podziękowań:-) Koberski - dziękuję cała sprawa przepięcia kabli zajęła mi mniej niż 5 minut Pozdrowienia od kolo77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Ja rowniez serdecznie dziekuje koledze Koberskiemu :) Przelozylem kabelki, zrobilem mostek 25-35 i wsio smiga jak ta lala. Teraz mam tylko problem, bo jakos w zadnej z gier na PS2 nie udalo mi sie osiagnac dzwieku 5.1. Bede musial chyba rozejrzec sie za modowanymi sterami, bo zdaje sie ze oryginalne Creative do A2 OEM nie dekoduja Dolby Pro Logic II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koberski Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Witam Panowie nie ma za co,po to są fora żeby sobie pomagać, i uważam że te forum jest cocoool problem opisalem na innych forach i cisza. costi To mam rozumiec ze wej i wyj optyczne działa u ciebie? Acha a nie orientujesz sie czy nie trzeba w SB A1 zrobić gdzies jakiegos mostka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Wejscie na pewno - wyjscia nie testowalem, bo nie mam jak. Ale sie swieci, wiec pewnie dziala. Co do mostkow w A1 to szczerze mowiac nie mam pojecia. W A2 jest to konieczne, bo tam tego sledzia podlacza sie do pinow zlacza od przedniego panelu i trzeba oszukac karte, ze caly panel jest podpiety. Choc z tego co czytalem na forum Driverheaven to np. na kx'ach nie trzeba robic tego mostka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Pozwole sobie odkopać temat :lol2: Czy ten obrazek to rozkład pinów dla Audigy1 :?: Czy ktoś próbował podpinać tam spdif-in i działa :?: czy trzeba robić jakieś mostki :?: Jak wygląda sprawa z driverami - koniecznie kX :?: Cel - dzwiek 5.1. z x360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...