Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisze, jak tylko uczelnia sie ode mnie odczepi i bede mogl spokojne do tego usiasc ;)

Poza przelozeniem tych dwoch kabelkow bede sobie musial jeszcze zrobic jeden do polaczenia pinow 25 i 35, jak to bylo na podanym wczesniej schemacie do A2.

Edytowane przez costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rowniez serdecznie dziekuje koledze Koberskiemu :)

Przelozylem kabelki, zrobilem mostek 25-35 i wsio smiga jak ta lala.

Teraz mam tylko problem, bo jakos w zadnej z gier na PS2 nie udalo mi sie osiagnac dzwieku 5.1. Bede musial chyba rozejrzec sie za modowanymi sterami, bo zdaje sie ze oryginalne Creative do A2 OEM nie dekoduja Dolby Pro Logic II.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Panowie nie ma za co,po to są fora żeby sobie pomagać,

i uważam że te forum jest cocoool problem opisalem na innych forach i cisza.

costi

To mam rozumiec ze wej i wyj optyczne działa u ciebie?

Acha a nie orientujesz sie czy nie trzeba w SB A1 zrobić gdzies jakiegos mostka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejscie na pewno - wyjscia nie testowalem, bo nie mam jak. Ale sie swieci, wiec pewnie dziala.

Co do mostkow w A1 to szczerze mowiac nie mam pojecia. W A2 jest to konieczne, bo tam tego sledzia podlacza sie do pinow zlacza od przedniego panelu i trzeba oszukac karte, ze caly panel jest podpiety.

Choc z tego co czytalem na forum Driverheaven to np. na kx'ach nie trzeba robic tego mostka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi