Skocz do zawartości
monisia777

Mysz Komputerowa, Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze was bardzo o pomoc potrzebuje naprawde fajnej myszy komputerowej nie znam sie kompletnie na tym , to ma byc prezent prosze o pomoc. Czy moglibycie mi napisałac jakie funkcje musi miec fajna mysz

i ktora firma jest najlepsza dzieki

Jeżeli kupujesz mysz komuś (chłopakowi), który lubi pograć na komputerze ... to ja bym ci doradził myszke która sie nazywa Razer Copperhead. Mysz jest wypasiona ... sam bym taką chciał mieć. Nie jets to jakaś choinka świecąca w każdą strone ale wewnętrzne właściwości ma nieziemskie. Jest to chyba jednaya z najlepszych myszek dostępna na naszym rynku.

http://www.e-gaming.pl/product_info.php?cP...&products_id=29

Pozdro

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście polecam tą myszke mam ją kilka miesięcy temu w sklepie dawałem za nią 105 zł a tutaj cena .... żadnych z nią problemów nie mam naprawde polecam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74767923

Edytowane przez bunioslaw1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekmay na praktyków, zoabczymy co powiedzą :)

co do gier - nie kupuj,, jesteśmy w polsce,, nikt na pustynie nie zabiera piasku ;)

Co do G1 to miałem przyjemność z nią pracować :-), więc to opinia praktyka :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi