tMQ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Przeglądąłem forum i było trochę ale o samych kobyłach :-) Kurde nie ma nigdzie takich płaskich 12x12 ? Tylko w jakimś normalnym sklepie tego nie dostanie ? big mama fajna rad 1 taki RAD A by mnie już zadowolił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 skąd te foty są???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Co do nagrzewnicy z opla kadeta ---- "Nie kazda nagrzewnica z opla kadeta jest full miedziana (niektore maja aluminiowe przewody "rurki" ) ".... ok .. dziekuje te są z testu na overclockers.com , chyba ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 overclockers.com (nie mylic z pl ;-) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Co do nagrzewnicy z opla kadeta ---- "Nie kazda nagrzewnica z opla kadeta jest full miedziana (niektore maja aluminiowe przewody "rurki" ) ".... ok .. dziekuje nie kapuję związku tego z oplem z miom pytaniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 HEH .. jest to dosc swiezy topic o chlodzeniu wodnym.O nagrzewnicach ( docelowo mam na mysli miedziane - nie syfiOM blokow jak aluminiowe -efekt ogniwa ) bylo juz sporo .Ktos zarzekal sie , ze od kadeta jest miedziana.Chcialem to tylko troche zdementowac -;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 "Mama" jest podobna do nagrzewnicy od Kadeta. Rowniez Atu+ ma bardzo podobna tylko ze ma gesciej umiejscowione zeberka. RadA o ile dobrze pamietam to gdzies slyszalem ze jest to chlodnica oleju ze sportowych samochodow. Z tych dwoch to wydajniejsza jest "mama" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Pokazywalem Ci Feluke moje nagrzewnice i ta Big Mamma jest podobna do tej mojej miedzianej, a ona jest podobno od Opla Corsy. W moim nowym chlodzonku (kompie) bedzie zajmowac zaszczytne miejsce :P Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...