michaln007 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mam pytanie jak w temacie jaki ram kupic bo mam obecnie 512 i chce dokupic drugie tyle, tylko kompletnie nie pamietam jakiej firmy mam tego rama i chyba jest to na pc-333 ale nie wiem na 100% i nie wiem jak to sprawdzic mozna moze jakims programem albo cos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EofD Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Proponuję CPU-Z lub everest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaln007 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Juz wiem jak sie zwie ram i wogóle a wiec: Nazwa modułu RM12D241TA-27BC Szybkość pamięci PC2700 (166 MHz) Pole Wartość Data produkcji Tydzień 16 / 2003 I teraz prosze o doradztwo jaki ram kupic zeby nowy współpracował z tym??Bo oprucz tego chce kupic jeszcze grafe gf 6600GT ale przed tą operacja chce miec wiekszy ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...