aceraspire Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Co sądzicie o tym sprzęcie? Czy jest to sprzęt niezawodny ? Czy da się pograc w nowe gry ? I jak to wygląda z tym bluetooth jest to w nim czy nie ?? Aha i czy jest IRDA ?? Bo lampka i przycisk stanu jest a źródła różnie o tym piszą ? Z góry za odpowiedzi dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Co sądzicie o tym sprzęcie? Czy jest to sprzęt niezawodny ? Czy da się pograc w nowe gry ? I jak to wygląda z tym bluetooth jest to w nim czy nie ?? Aha i czy jest IRDA ?? Bo lampka i przycisk stanu jest a źródła różnie o tym piszą ? Z góry za odpowiedzi dziękuje. 1. Mój jest ok - sprawdza się całkiem dobrze. 2. WiFi jest 3. Bluetooth nie jest zamontowany 4. Irdy nie widziałem - ale też zbytnio nie szukalem. Gdzie widziałeś tą lapke stanu?? Edytowane 9 Grudnia 2005 przez grogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) 1. Mój jest ok - sprawdza się całkiem dobrze. 2. WiFi jest 3. Bluetooth nie jest zamontowany 4. Irdy nie widziałem - ale też zbytnio nie szukalem. Gdzie widziałeś tą lapke stanu?? Czy jest możliwość zamontowania bluetooth?? A lampka i przycisk jest obok wi-fi?? chodzi mi o lampkę bluetooth Edytowane 9 Grudnia 2005 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Czy jest możliwość zamontowania bluetooth?? A lampka i przycisk jest obok wi-fi?? chodzi mi o lampkę bluetooth Pytaj serwis o koszt... W niektórych mozna moduł BT nawet samemu zamontowac. Przycisk razem z diodą (podobno się na niebiesko świeci) jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Pytaj serwis o koszt... W niektórych mozna moduł BT nawet samemu zamontowac. Przycisk razem z diodą (podobno się na niebiesko świeci) jest. A gdzie znajdę serwis?? Mieszkam w Bytomiu jakby ktoś wiedział gdzie serwis to powiedzcie??Macie może jaką stronę z wykazem serwisów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Moj znajomy właśnie kupił, wszystko ok, ale naped raz dziala a raz nie. Ale najbardziej po oczach bije matryca, niby CrystalBrite ale katy w pionie mizerne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Tylko Wawa, BLASC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Tylko Wawa, BLASC.Po gwarancji to zrobie to w serwisie w Bytomiu. Chyba do Warszawy nie pojadę, bo to trzeba jechać przez pół Polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Po gwarancji to zrobie to w serwisie w Bytomiu. Chyba do Warszawy nie pojadę, bo to trzeba jechać przez pół Polski.Piszcie o waszych spostrzeżeniach na ten sprzęt. NIech napiszą coś ich właściciele jakie ma zalety i wady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Wady to napewno słaba bateria, u mnie jak wyciągnie 1,5h to jest dobrze, no i jak już tu ktoś wspominała bardzo cienkie kąty widzenia w pionie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Wady to napewno słaba bateria, u mnie jak wyciągnie 1,5h to jest dobrze, no i jak już tu ktoś wspominała bardzo cienkie kąty widzenia w pionie.U mnie bateria działa ok 3 h przy opcji oszczędzanie baterii jak robie w wordzie Wady to napewno słaba bateria, u mnie jak wyciągnie 1,5h to jest dobrze, no i jak już tu ktoś wspominała bardzo cienkie kąty widzenia w pionie.U mnie bateria działa ok 3 h przy opcji oszczędzanie baterii jak robie w wordzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 U mnie bateria działa ok 3 h przy opcji oszczędzanie baterii jak robie w wordzie No tak, ale ja nie wydałem ponad 3tyś. po to żeby tylko pisać w wordzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 No tak, ale ja nie wydałem ponad 3tyś. po to żeby tylko pisać w wordzie.Niestety - za te 3 tysiace to raczej tylko Word... Ewentualnie OpenOffice ;) Nie można oczekiwać cudów od praktycznie najtanszego laptopa z matrycą 1280x800. Bo do nowych gier się ten sprzęt średnio nadaje... Trzeba było dołożyć 1000 zł i kupić coś mocniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Nie chodziło mi wcale o granie w gry, bo nie po to go kupiłem. Jak bym chciał pograć to bym stacjonarki nie sprzedawał. Bardziej mi chodziło o to, jak koledze aceraspire ten laptop wytrzyma 3h na bateri? Mógłbyś mi napisać jak i co masz poustawiane w ePM że ci tyle wytrzyma, bo mi jakoś 1,5h to max. przy www, gg, jakś muzyczka w tle. Czy komuś jeszcze udało się tyle wyciągnąć na tym modelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Nie chodziło mi wcale o granie w gry, bo nie po to go kupiłem. Jak bym chciał pograć to bym stacjonarki nie sprzedawał. Bardziej mi chodziło o to, jak koledze aceraspire ten laptop wytrzyma 3h na bateri? Mógłbyś mi napisać jak i co masz poustawiane w ePM że ci tyle wytrzyma, bo mi jakoś 1,5h to max. przy www, gg, jakś muzyczka w tle. Czy komuś jeszcze udało się tyle wyciągnąć na tym modelu? Załączonego mam tylko Worda. Załączony mam tryb Maximum batery life, powyłączane PC CardBus Wi-fi i Lan ściemniona matryca, żadnej muzyczki i da się. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 dawno tutaj nie pisalem, ale odnosnie tego acerka czytalem ze sa w nim montowane dyski IBM, Seagate 4200, a ja kupilem i mam WDC600UE czyli dysk 5400 - ciekawa sprawa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 dawno tutaj nie pisalem, ale odnosnie tego acerka czytalem ze sa w nim montowane dyski IBM, Seagate 4200, a ja kupilem i mam WDC600UE czyli dysk 5400 - ciekawa sprawa....Wszędzie montują (także HP) takie dyski, jakie akurat na magazynie leżą... Byleby się gigabajty zgadzały. Masz fuksa, i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...