DrKleiner Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zapraszam - http://moduppc.ovh.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 1. Popraw tlumaczenie 2. Artykuly wygladalyby lepiej gdyby nie "uciekaly" z mambo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Wiem zmienię to. Ale na razie się biorę za forum. Choć mi się zadaje ze arty lepiej poza :) większą swoboda :) mambo do news i tak ogólnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Kwestia gustu oczywiscie ale wg mnie serwis powinien zawsze tworzyc pewna graficzna, spojna calosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 jako tutejszy prorok.. wróżę tej stronie że za 2 tygodnie upadnie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 a czym te wróżby uzasadniasz? Na razie jest 1mies. bądźmy dobrej myśli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Witam! Layout stronki może być,Download - Łatki -Eror404,Pliki - eror 404 czyli ogólnie jak w ankiecie :Lipa przygotuj wszystkie materiały i dopiero publikuj strone - bo nic tak nie wk :angry: jak Error404 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dziś posiedzę i zrobię ten download trzeba zalinkować i wszystko zaleźć a to trwa. Jedyne co nie zrobione to właśnie download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 To do roboty, jak dla mnie to zmień styl taki mroczny i standardowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Wezmę się do roboty. A tak o za tym nic nie mogłem zrobić 10min temu net mi wrócił :( cały weekend bez neta ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Cóż bez Internetu też trzeba żyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 I popraw błędy ortograficzne...(dokładniej w dziale artykuły) Jakie masz odwiedziny? Możemy nawiązać współpracę linkową nasza stronka to www.pmcc.be => skontaktuj sie na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jak dawid i większy dawid (nie goliat). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...