drabsoon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Siema nie znam sie na kompach i mam na oku dwa zestawy i nie wiem ktory wybrac pomozcie mi i kto sie zna niech napisze ile taki zestaw moze byc warty i ktory by polecil. Oto dwa zestawy Komputer Intel Pentium 4A Procesor 1800 MHZ Płyta główna ECS P4S5A/DX+ (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM , Audio) Pamięć fizyczna 256 MB (PC2700 DDR SDRAM) Karta wideo Nvidia GeForce 2 MX/MX 400 (64 SD RAM) Dysk HDD ST340016A (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) Karta sieciowa SiS 900 PCI Stacja dyskietek Napęd DVD Obudowa ATX MIDI ----------------------------------------------------------------------- Procek: Intel pentium 4 2,4 L2=1MB PRESCOTT wersja BOX Ram: DDR 256 PC-400 HYNIX Grafa: ATI Readeon 9200SE 128mb / 64bit Plyta główna: Ggabyte 8S651M-RZ ( http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Produc...c_8S651M-RZ.htm ) Obudowa z zasilaczem CODEGEN 300W. Do karty graficznej i do plyty głównej są plyty ze sterownikami! BRAK DYSKU TWARDEGO i NAPEDOW CD ------------------------------------------------------------------------ Takze kto wie niech odpisze na ten temat. Pamietajcie o cenie kto sie zna niech mi wyceni te zestawy bo koles kazal mi zaproponowac rozsadna cene a ja sie nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) 2 i jak najtaniej ;) przejrzyj allegro, polacz ceny i odejmij 15% (przemnoz przez 0.85) Edytowane 9 Grudnia 2005 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drabsoon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Za ten pierwszy chce kolo 600, a za ten drugi 720, czy te ceny sa przystepne? Edytowane 9 Grudnia 2005 przez drabsoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Bierz drugi zestaw... wartość tak na oko ok. 700-800zł Edytowane 9 Grudnia 2005 przez PUNISHER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 za tanio !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drabsoon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 za tanio? powinno byc drozej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Utarguj na 700 ten drugi i bierz... zmienisz zasilacz, dokupisz DVD i dysk a później może grafikę i spoko będzie. Nie zapominajmy o drugiej kości 256 ramu :) Edytowane 9 Grudnia 2005 przez PUNISHER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drabsoon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Do teg odrugiego jest jeszcze gwarancja na niektore podzespoly, dokumenty szkoda ze dysku nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Szkoda... może i tak... ale jeśli masz okazję kupić sprawny sprzęt za dobrą cenę, to nie wiem nad czym się zastanawiasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drabsoon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 o jeszcze cos a ile takie w miare dobre DVD moze kosztowac, i jakie polecacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Właśnie padła mi nagrywarka CD w zeszłym tygodniu i sam kupuję DVD - NEC ND-4550A. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=76309377 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drabsoon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja sie jeszcze wstrzymam mam Lg czasem szwankuje ale musi na razie wystarczyc, bo dysk wazniejszy heheh przydalby mi sie taki ze 400 G na razie, bo kasy troche brak ale jak sie dobrze wymysli to sie kupi wkrotce heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A mi czasem ten NEC nie widzi plikow ktore nagral LITEON ! ? :blink: poza tym dlugo odczytuje plyte (jakies 14 sek) i ma cienki transfer z cd (max 3mb/s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...