Skocz do zawartości
Bomba_PL

Jaki Zasilacz ? Do Karty Grafiki Leadtek 6800 Le

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich

Zdecydowałem kupić kartę graficzną: Leadtek 6800 LE 128MB 350/800MHz 16p6v modSILENCER ( http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=74213557 ) ale mam zasilacz Feel 350W na takim sprzecie: Płyta GŁ.: Asus P4P800-VM 865, Procesor: Intel Pentium 4 3Ghz/800/1MB Prescot Hyper-Threading, Pamięć 2x512MB/400 DDR cl2.5 Twinmos, 2xHDD Baracuda 160GB 7200 8MB Cache i Samsung 80GB 5400, 1x Nagrywarka CD-RW i 1x Nagrywarka DVD-RW, 2 wiatraki w obudowie....

Bardzo proszę o rozsądne doradzenie jaki zasilacz?

P.S. Ludzie mówią rożnie jedni mowią że ten Feel 350W wystarczy drudzy zaś mówią że Modecom Feel 400W a zaś nastepni mówią żeby koniecznie zakupić Chieftec`a 450W i kogo słuchać? Naprawde nie chce ryzykować zbyt dużo kasy mnie to kosztowało zeby eksperymenty robić...

Pozdrawiam

P.S. Do adminow forum.. przepraszam że dałem te same posty... moje nie dopatrzenie, że jest osobny dział "Co Kupić?"

Edytowane przez Bomba_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabić go nie zabijesz gforcem ale nie musi to działać ;) o ile pamiętam feele się zmieniają. OStatnia 350w jaką miałem w ręku trochę już ważyła i wyglądała ie najgorzej. Z 500mhz + std nieźle sobie radził ;)

imo feele to zasilacze pod lowend. prescota z 6800 bym feelowi oszczedzil. nie dla tego ze nie da rady tylko dla tego ze na pewno bedzie wysilony. A imo do wysilania to się tanie zasilacze nie nadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi