Mathematrix Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Mam już od 2 miesięcy te pamiątki... producent gwarantuje mi że będą chodziły na fsb 303 i timmingach 2,5-7-4-4 ... bawiłem się już alfami i innymi takimi rzeczami ale za chiny nie chca stabilnie dzialac przy dzieniku 1:1???obecnie używam biosu: 331-1 :mur: w SP 2004 sypie się najczęsciej po 2 sekundach.... może tutaj otrzymam jakąs pomoc (na pclabie nikt nie wie jak mi pomóc...)... ach i pamiatki odpalają sie wtedy tyko przy 2,9volta.... Działaja na 1T.... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A nie pomyslales, ze ro moze byc wina kontrolera pamieci a nie biosu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathematrix Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) mowisz o procu??? Proca ma selekcjonowanego od PITERA.... zapewnia mnie o tym że kontroler pamięci jest sprawny.... testowałem pamiatki primem (same-bez CPU---- sypią sie:( po 2 sekundach) Cpu benchmarkuje sie sam i jest stabilny.... Edytowane 10 Grudnia 2005 przez Mathematrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 a czy masz gwarancje 1t vs 2T ? bo mysle ze tu kruczek ;) pozdro kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathematrix Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Na 2T chodzi o wiele wolniej... nawet gdybym na tym operował... to i taksię sypią przy fssb300 i dzielniku 1:1... proca benchmakrowalem w 3dmarku i wysypuje mi kaszą.... ale test przechodzi... może na podstawie tego faktu będziecie mogli mi pomóc:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 po pierwsze -> jakie konkretnie DFI po drugie -> jakie masz pamięci dokładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathematrix Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 1.DFI LAN PARTY ULTRA-D 2.GEIL-ONE-S 2x512MB RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathematrix Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Chciałbym powrócić do mojego problemu... nie wiem czy powinienem wysyłać pamiątki do naprawy... testowałem je na innym komputerze... działają obie w dualu... komp zadeklarował 1024MB RAM-u... jendak po włożeniu do mojego komputera tych kostek, jedna odczytuje z dokladnosci (pi razy oko) 512MB Ramu, natomiast przy drugiej kości... tutaj sie bardzo zdziwiłem (64MB)??? :huh: :unsure: Wyjaśnicie mi taką małą anomalie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Może nie włożyłeś pamięci do banków o tych samych kolorach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathematrix Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 jakby nie patrzec... włożylem do tych samych slotow.. ale juz nie oto chodzi.. wkladając pojedyncza kosc.. komputer jest w stanie zidentyfikowac ta ktora ma: 512 i 64 (w rzeczywistosci powinna miec 512) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...