DJ Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 ja chece tą ostatnią bardzo się mi podoba ile tak akosztuje pewnie fortunę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelos Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 A co powiecie o tych obudowach ?? jedna z nich jest moja :)) i zrobione niewielkim nakladem kosztow... a dla tych ktozy chca sie pozbyc duzej powiezchni blachy mam pewna informacje.. otuz zauwazylem ze komurka na niezaekranowany komp ma zgubny wplyw.. :( Az wstyd mi za swoja obudowe a tak wogole Furmek! kto ci pozwolil moje zdjecie tu zamieszczac??? Ps. jeszcze jednak duzo mosze zrobic przy niej niz tylko farba, coolerki i podswietlenie:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelos Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 jesuu zakochalem sie od pierwszego wejzenia... Jak patrze to wystarczy tu maly kawalek pleksy :) troche zrubek i otworkow z tego co wiem i prubowalem to dosc ciezko jest zrobic otworki na sruby poniewaz pleksa jak to na tym zdjatku wogule jest pleksa jest bardzo podatna na pekniecia jak bede sobie sjkadac to chyba inny kolor bo taki to po miechu bedzie pelen kuzu dobry kolor to np. niebieska pleksa lub taka przezroczysta i na nia od srodka mozna nakleic ta tasme przyciemniajaca stosowana w samochodach i np. w niej wzory powicinac a wzdluz krawedzi laczeniowych dac takie z 4max.pl przewody swietlne o grubosci 2mm chyba one sa to by cool wygladalo bo tak spacjalnego wrazenia nie robi potwornie to by wygladalo po 1-2 miechach bo komu chce sie sprzatac komp w srodku np. co 2 dzien :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Jak patrze to wystarczy tu maly kawalek pleksy troche zrubek i otworkow1. nie cytuj wszystkiego (i nie wysylaj mi maili w HTML'u :P ) 2. srubki.. male piwo.. wiertarka i zrobione.. tylko jak pociac to cholerstwo .. bo po wszelkiego rodzaju pilach zostaja matowe konce, a i prosto uciac jest ciezko.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...