Zajdzik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Witam mam taki problem mam w domu 2 kompy w osobnych pomieszczeniach i telewizor w trzecim pomieszczeniu. czy da sie jakoś połączyć bezprzewodo te 2 kompy i telewizor ale tak by pomiedzy kompami byla sieć oraz by z kazdego z tych kompów można było wysyłać sygnał do telewizora (sygnał audio i video). z samymi kompami nie ma problemu, z samym komp + telewizor tez nie ma problemu ale czy da sie jakos za posrednictwem 1 uzadzenia przesyłac te wszystkie sygnały?? (ma być tak: 1komp <-> 2 komp , 1komp -> TV <- 2 komp . za posrednictwem uzadzenia) Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Zajdzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 no co jest ludzie czy nikt nie umie mi odpowiedziec czy cos takiego jest możliwe i jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 w jednym urzadzeniu takiego czegos nie ma chyba ze ja o tym nie slyszalem. najprosciej: WiFi + nadadajniki AV przy kazdym z kompow i odbiornik przy TV. i Dzialac bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 THX za odp. Skoda że nie ma takiego urządzonka bo by mi się bardzo przydało. I chyba będe musiał w takiej sytuacji zrobić tak jak radzisz. jeszcze raz thx za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) a ja np. widziałbym to tak: w kompach karty a)WLan pracujące w trybie Adhoc, b)lub zwykłe sieciówki A do tego cos takiego przy TV: http://www.dlink.pl/?go=jN7uAYLx/oIJaWVUDL...dr33KbkK0oRseLd albo http://www.planet.a.pl/trade/productview/791/110/ Edytowane 17 Grudnia 2005 przez karolek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...