pho Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Czy mogli byscie polecic mi jakis dobry wentylator socket A do Athlona 2000Xp!!! Bo na moim boxowym w stresie mam 72C duzo!!! Prawda? Dzieki za pomoc!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Oj duzo... pentagram QC-Cu 80, a jak wejdzie to 100+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ciesz się, że ci jeszcze komp sie nie resetuje. ja też polecam Freezona a dokładniej mojego ulubieńca 100Cu+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Może to wyda się niewiarygodne, ale na tym forum istnieje opcja Szukaj Oto co udało mi się przy jej użyciu znaleźć: Sznurek Do tego można dodać tematy na temat konkretnie Twojego modelu procesora: Link Jak widać można na tym forum coś znaleźć. Pozdrawiam i życzę miłej leORT: ORT: ORT: ktury. Temat oczywiście zgłoszony. Edit Co do wysokiej temp. na Twoim procesorze to może być kilka możliwości: a. podkręciłeś procka na maksa b. nie masz dodatkowego wentyla wyciągającego w obudowie c. Twoja płyta zawyża pomiar Ad. a) Zmień chłodzenie - linki do tematów masz Ad. b) Załóż dodatkowy wentyl Ad. c) Dotknij palcem radiatora jeżeli będzie parzył to znaczy, że płyta podaje prawidłowo temp. Natomiast jeżeli będziesz mógł utzrymać na nim dłuższą chwilę palec tzn. że rzeczywista temp. proca jest niższa od tej sugerowanej przez płytę. Pozdrawiam Edytowane 11 Grudnia 2005 przez PiotruśPan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...