CrazyJohn Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 witam, ja tak bardziej informacyjnie, od chyba 2 dni przychodza do mnei maile w 2 jezykach :) Temat 1: Subject: Topic Subscription Reply Notification ( Tweak.pl - Forum Dyskusyjne ) Temat 2: Subject: Powiadomienie o odpowiedzi w subskrybowanym temacie ( Tweak.pl - Forum Dyskusyjne ) Nic wielkiego :) ale zle sie sortuja w programie pocztowym :) Tresc maila jest wszxedzie taka sama pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Rownież czasem tak mam, nie wiem od czego to zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Walczymy z tym, ale walka ta jest momentami trudna ;). Ogólnie nie mamy pojęcia, w IPS też nie zabardzo mają pomysł więc staram się zdebuggować i dojść czemu, ale średnio wychodzi. Na chwile obecną moge przeprosić i zapewnić, że staramy się coś poprawić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...