ath Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Dzisiaj rano o godzinie 9.00 zaczal sie drugi stress test gry D&D Online (czyli taki duzy betatest ;] ). Gierka jest z rodzaju corpg (Cooperative Online Role Playing Game), czyli cos na styl Guild Wars. Zachecam do beta testow, poniewaz gra jest warta uwagi i wg. mnie jest lepsza od wspomnianego GW. Nie wiadomo jeszcze do konca nic o srodkach platnosci. ;] (czy abonament, czy jak w przypadku gw raz a dobrze). Gra jest na wspanialych zasadach d&d, do wyboru mamy 5 ras i 9 klas. Bardzo fajny i szczegolowy system tworzenia postaci. Doswiadczenie jest przydzielane nie tylko za questy, ale takze za rozbrojone/znalezione pulapki etc. (w koncu to sys. d&d) W d&d Online podobnie jak w GW mamy miasta, w ktorych mozemy sie spotykac z reszta graczy, dopiero na questy wybieramy sie w oddzielnych grupach. W odroznieniu od Guild Wars i jego uposledzonego engine'u w d&d mozemy skakac, plywac, wspinac sie po obiektach, po drabinie etc. ;] Gierka ma bardzo ladna oprawe av/muzyczna, jest na czym zawiesic oko. ;] Ok teraz napisze, co zrobic aby zagrac w betke. ;] Wchodzimy na http://www.fileplanet.com/ zakladamy konto (darmowe), nastepnie wchodzimy na gl. strone FP i u samej gory mamy bannerek reklamujacy d&d online beta. kilkamy w niego i dalej juz sobie sami poradzicie. ;] pozdro x1999xt Btw na koniec kilka screenow kolegi Kabraxis'a z forum mmorpg.pl. Edytowane 13 Grudnia 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 tak nieco off topic w WoWie byl i abonametn i raz a dobrz i to mocniej dobrze niz w GW i to sporo mocniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Mam dziwne wrazenie, ze tu bedzie to samo... Wizards Of The Coast (wlasciciel licencji na D&D) nalezy do pazernych :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Stress test sie skonczyl dzisiaj okolo poludnia, kto nie gral niech zaluje. :) Gierka inna od wszystkich mmorpg, w ktorych defakto chodzi tylko o trzepanie mobow. Idealna pozycja dla fanow baldura i neverwintera. Jesli full bedzie w rozsadnej cenie to kupuje. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 BUMP. Od wczoraj czy tam przedwczoraj zaczely sie oficjalne open beta testy. Rejestracja do bety: http://www.fileplanet.com/ Klucz dostejemy 'od reki' i mozemy natychmiast zaczac grac. ;] ps. beta jest tylko dla obywateli Ameryki Polnocnej, ale jest sposob na ominiecie -> http://www.ddo.fora.pl/viewtopic.php?t=15 Pod tym adresem znajduje sie dopiero co otwarte, pierwsze polskie forum poswiecone grze ddo. ;] http://www.ddo.fora.pl/index.php Zapraszam do gry ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 juz sie sciaga konto zalozone, bardzo ciekawy jestem czy pobije GW, a jak sprawa wyglada z PVP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Europejska strona tej gry to www.ddo-europe.com Edytowane 15 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) juz sie sciaga konto zalozone, bardzo ciekawy jestem czy pobije GW, a jak sprawa wyglada z PVP ? PvP narazie nie ma. Gra jest komputerowa wersja papierowego d&d, tam chyba chodzilo o przygody a nie pvp. ;] Edytowane 15 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Wlasnie sciagam:). Daje głowe, ze wciagnie na maxa ta gierka.Kiedy bedzie full? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Wlasnie sciagam:). Daje głowe, ze wciagnie na maxa ta gierka.Kiedy bedzie full? info Btw beta rozpoczyna sie we wtorek, wiec macie czas za ssanie gry. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Czyli dopiero od wtorku mozna grac??Jesli tak to nawet spoko, po mojej maturze poprawkowej z polskiego:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Kurde na stronie, https://billing.beta.ddo.com/index.php?page_id=29&billing[process]=2&billing[action]=5 cos nie moge sie rejestrowac, pisze,ze # [ERROR -10010]: The product key you entered is not currently active. Please try again later. A klucz mam dobry,emailem dostalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 U mnie to samo... co prawda email do mnie nie dotarl, ale Ctrl-C, Ctrl-V sie rzadko myli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Tez pisze,ze masz nieaktywny klucz?Dostales go ?Ale nie dziala przy tworzeniu konta do gry,tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mam dokladnie taka sama sytuacje co Ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 A ja wogole nie moge pociagnac tego dema, czy porezbny jest jakis download manager oparty na ActiveX ? Bo mnie sie po jego zciagnieciu wywala wszystko (zarowno z proxy na przegladarce jak i bez) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Kurde na stronie, 1888696[/snapback] U mnie to samo... co prawda email do mnie nie dotarl, ale Ctrl-C, Ctrl-V sie rzadko myli. Zapomnialem dodac jedna informacje: rejestracja rusza w srode o 2.00 rano naszego czasu, a serwery ozyja w czwartek o 16.00. Jakos to info mi umknelo. :D A ja wogole nie moge pociagnac tego dema, czy porezbny jest jakis download manager oparty na ActiveX ? Bo mnie sie po jego zciagnieciu wywala wszystko (zarowno z proxy na przegladarce jak i bez) :mur: No jak Cie pyta, czy instalowac ta kontrolke to daj 'nie' i bedziesz ssal bez tego badziewia. Btw to nie jest demo, tylko full wersja, do jej ssania nie trzeba ustawiac juz proxy ! (proxy tylko do uzyskania klucza). Edytowane 17 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Czyli klucz bedzie dobry od 2:00 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Czyli klucz bedzie dobry od 2:00 ?? Dokladnie. ;] Nie musicie wisiec na necie w nocy, mozecie spokojnie zalozyc konto rano. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jak zaloze konto , to i tak w ogole wlaczyc gre bedzie mozna w czwartek? A ktos pisal,ze o 8:00 pm , mozna tworzyc konta , wlasnie dzis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 8 PM jakiego czasu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Jak zaloze konto , to i tak w ogole wlaczyc gre bedzie mozna w czwartek? A ktos pisal,ze o 8:00 pm , mozna tworzyc konta , wlasnie dzis. Play Times and Dates We will begin taking signups on a first come first served basis – January 13th Tuesday January 17th at 5:00pm – 7:00pm PST/ 8:00pm – 10:00pm EST registration will begin Thursday January 19th at 7:00am PST/10:00am EST gameplay servers will go live Saturday January 21st at 11:59pm PST/ Sunday January 22nd at 2:59am EST gameplay servers will close Jest to czas Ameryki Polnocnej. 8 PM jakiego czasu? ;) Jak juz 8.00 to am czasu Usa, czyli -6h wzg. anszej strefy czasowej wychodzi 2 am u nas. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 czyli nie wychodzi na to,ze o 2:00 bedzie mozna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) czyli nie wychodzi na to,ze o 2:00 bedzie mozna? Tak z wtorku na srode w nocy o 2h rozpoczyna sie rejestracja. Jesli sie zarejestrujemy do godziny 4 rano bierzemy udzial w losowaniu nagrod (nie jestesmy obywatelami Ameryki, wiec to dla nas pikus). rejestrowac sie mozna takze po godzinie 4 rano. Serwery zaczna dzialac w czwartek o 16 naszego czasu. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ok,konto zalozone.Teraz czekac na serwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 a kiedy wylanczaja tego beta testa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jezeli dobrze policzylem, to bedzie to 1 w nocy z soboty na niedziele. Kazdy zarejestrowany dostal maila o rozpoczeciu sie rejestracji a w nim drugi klucz dla frienda, wiec mozecie sie nim podzielic z potrzebujacymi (ja juz swoj ozenilem ;] ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jednak nie dalem rady zciagnac tego klienta (highres) - odczekalem 3 razy w kolejce i za kazdym razem zciagal sie plik o zerowej wielkosci :huh: za to klient standard poszedl bez problemu od pierwszego razu :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jednak nie dalem rady zciagnac tego klienta (highres) - odczekalem 3 razy w kolejce i za kazdym razem zciagal sie plik o zerowej wielkosci :huh: za to klient standard poszedl bez problemu od pierwszego razu :rolleyes: Tez tak mialem, ale zassalem z innego mirrora i poszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Mi chyba nie jest dane zagrac w ta bete.. w tej chwili nie moge przebrnac przez rejestracje konta.. [ERROR-20041]: The security text you entered is incorrect. a wpisuje na bank dobry tekst :cry: czy ktos tak mial ? Edit poradzielm sobie - brat zarejestrowal mi konto na innym kompie i przez Firefoxa... Edytowane 18 Stycznia 2006 przez sensei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...