zak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam. Chciałbym się dowiedziec co sądzicie o zasilaczach Q-TEC. Przykłąd: ZASILACZ Q-TEC 400W BIG FAN ULTRA SILENCER Q-TEC 400 W Czekam na opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 kupa straszna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) poczytaj to temat stary ale aktualny jak widać Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 moj dual fan gold jakos ciagnie moja maszynka bez wachan napiecia wiekszych.. z tym ze jak go kupilem to byl glosny wiec zminilme wiatraki na arctice 2tc i dolozylem trzeci wiec to juz triple fan:P zminiłem tez kondensatory filtrujace napiecia na wyjsciu bo orginalne wylały sie;/ Wprowadzilem tez regulacje lini 3,3V.. U mnie pisze na tabliczce 450W a realnei ma 350 najwyzej. Plus za pfc(pasywne) i zabezpieczenia (przegrzanie zwarcie, przeciazenie) Kompa ci nie zabije napewno :D Lepiej kup fortrona/delte/huntkeya... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...