neversoft Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witajcie, Jakis czas temu dawałem juz te stronę tu. Daliscie jej różne oceny smile.gif Teraz kilka rzezy pozmienialismy i nawiązalismy współpracę np. z radiem internetowym Afera. Zapraszam wszystkich do looknięcia na tę stronkę. Przypominam że dalej nad nią pracujemy więc jeszcze dużo do zrobienia. Ale może moja marna stronka komus sie przyda. Posłuchajcie radia i bardo bym prosił poklikac w reklamy google. Z góry dzięki. http://allo.com.pl Pozdrawiam Wojciech Chybiorz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Strasznie "nacpana" i ciezko cokolwiek znalezc. Popracuj troche na CSS. W zadne reklamy klikac nie mam zamiaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Rzeczywiście pisałeś już topic'a o tej stronie, trzeba było reaktywować ! ! ! Tak co widzę to prawie nic nie zmienione, ocena nadal niska z mojej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neversoft Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Dużo pozmieniałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 O czym jest ta strona :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 MareCeK o wszytkim = o niczym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Sobie tak właśnie myślałem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...