Skocz do zawartości
Gość

Do wszystkich na forum a do liska w szczególności

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz to już całkiem sie zbłazniłeś. Miałem racje i nie zmieni zdania.

Wiesz, takie złączanie wyrwanych cytatów nie ma sensu... nie chciałem tego mówić, ale po prostu mnie zaczynasz w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iać.

Lisek dostaniesz bana jak dalej będziesz przeklinać :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde , czy to wyszystko musi sie odbywac na forum publicznym ???

Nie mozecie sobie na priv pobluzgac ???

Jezeli ktos ma cos do kogos innego, to priv qfa !

To jest forum Hardware i Podkrecanie, czy podqrwianie ???

toz to same OT !

Nie jestem po zadnej z walczacych tu stron, tylko glupio sie czyta takie

texty, chyba nie po to istnieje TWEAK nie ?

zgadzam sie z reedem wezcie sie dogadajcie na priv bo to juz jest bez sensu klucicie sie jak dzieci w piaskownicy o to ktory jest fajniejszy.Lisq zamknij ten watek, a wy co go bluzgacie skonczcie bo nie ma sensu przez internet sie bluzgac lepiej spotkajcie sie na zywo i se wszystko "wyjasnijcie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie z reedem wezcie sie dogadajcie na priv bo to juz jest bez sensu klucicie sie jak dzieci w piaskownicy o to ktory jest fajniejszy.Lisq zamknij ten watek, a wy co go bluzgacie skonczcie bo nie ma sensu przez internet sie bluzgac lepiej spotkajcie sie na zywo i se wszystko "wyjasnijcie".

Nie wiem dlaczego, ale od kilu postow odnosze wrazenie, ze niektozy tak sobie bluzgaja, zeby nabic posty.

Id dobrze radzi , Lisek zamknij ten watek, nic on nie wnosi poza mnostwem qfna i kwasow na badz co badz ciekawym "forumie"

Ewent. moze exportoj te wypociny do Oslej Laczki, tam i ch miejsce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaa hahha to było dobre  :lol: Ale masz rację, z tym wyzywaniem to niektórzy przesadzili (ale tak to jest z AMDkowcami - te kompleksy itp. - intelowcy sa spokojniejsi  :lol: ).

Varrol nie mieszaj do tego teraz AMD i INTELA bo wywolasz nastepna wojne, mi to jest obojetne ale nie pisz ze uzytkownicy AMD sa 'gorsi' bo chyba ze chcesz kogos znowu sprowokowac.

Pożartować nie można :?: Tristan - Duron 1000, PIT_er - Duron 850, Yoshi_80 - Duron 1000 > musisz przyznać, że coś w tym jest, i do tego wszyscy maja Durony :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaa hahha to było dobre  :lol: Ale masz rację, z tym wyzywaniem to niektórzy przesadzili (ale tak to jest z AMDkowcami - te kompleksy itp. - intelowcy sa spokojniejsi  :lol: ).

Varrol nie mieszaj do tego teraz AMD i INTELA bo wywolasz nastepna wojne, mi to jest obojetne ale nie pisz ze uzytkownicy AMD sa 'gorsi' bo chyba ze chcesz kogos znowu sprowokowac.

Pożartować nie można :?: Tristan - Duron 1000, PIT_er - Duron 850, Yoshi_80 - Duron 1000 > musisz przyznać, że coś w tym jest, i do tego wszyscy maja Durony :lol:

oki varrol nie ma sprawy nie chce sie klocic, ja tez zamiezam kupic durona wiec nie bede sie czepial zeby nie bylo ze wszyscy AMDkowcy to 'klotnicy' :wink:

a do reeda: ja jestem LD!! :o

do liska: zamknij ten watek juz to co zostalo napisane to wystarczy nie badzmy dziecinni juz raz to pisalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak swoja droga ile to gowno o ktorym tu tak dzuzo piszecie ma lat?

On chyba jest zadowolony z tego ze jest takim gowiarzem za jakiego go wszyscy biora, a mimo to uruchomil jakby nie bylo dosc popularny serwis w Polsce. Z jednej strony jestem pelen podziwnu dla jego pracy z drugiej tej gorszej, wydaje mi sie ze w koncu wyszlo szydlo z worka, chlopaczek zyje ta strona, swoim komputerem i tym roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym sprzetem i tym ktory dopiero roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>li. Czeka na pochwaly jak piesk ktory przyniosl przed chwila rzucony mu na gleboka wode patyk, tak wlasne odbieram Liska, on zyje internetem i swoim kompem nic ponadto!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale od kilu postow odnosze wrazenie, ze niektozy tak sobie  bluzgaja, zeby nabic posty.

Ops :wink: wydało się.

oki varrol nie ma sprawy nie chce sie klocic, ja tez zamiezam kupic durona wiec nie bede sie czepial zeby nie bylo ze wszyscy AMDkowcy to 'klotnicy' 

Ja się tylko śmieje, a na AMD też się pewnie przesiądę (może za rok).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym momencie przegiąłeś.

On chyba jest zadowolony z tego ze jest takim gowiarzem za jakiego go wszyscy biora, a mimo to uruchomil jakby nie bylo dosc popularny serwis w Polsce. Z jednej strony jestem pelen podziwnu dla jego pracy z drugiej tej gorszej, wydaje mi sie ze w koncu wyszlo szydlo z worka, chlopaczek zyje ta strona, swoim komputerem i tym roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym sprzetem i tym ktory dopiero roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>li. Czeka na pochwaly jak piesk ktory przyniosl przed chwila rzucony mu na gleboka wode patyk, tak wlasne odbieram Liska, on zyje internetem i swoim kompem nic ponadto!

Ja nie znam ciebie, ty nie znasz mnie... powiedz mi zatem jak możesz mnie odbierać? Aaaa z reszta nic nie mów, nie będę się zniżał do twojego poziomu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier... Każdy ma prawo do swojego zdania, ale bez przesady.

on zyje internetem i swoim kompem nic ponadto!

...i jest małym brzydkim grubaskiem w okularach, którego nikt nie lubi i może stać się kimś tylko w internecie - no comment :?

Każdy powinien być dobry chociaż w jednej dziedzinie i mieć jakieś hobby. Żeby byc kimś trzeba coś pokazać, a nie tylko gadać - łatwo jest krytykować kogoś innego, ale żeby to robić trzeba coś sobą reprezentować. Dodam, że jeszcze trzeba znać ta osobę :?

Widzę, że tak krytyka, która z początku miała być szczera i na poziomie przerodziła się w zwykłe chamstwo. :cry:

Definitywnie trzeba skończyć ten post - ja kończę tutaj :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...