diclo Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Niestety w winampie nie ma mozliwosci eksportowania listy stacji radiowych moze ktos wie w jakim pliku C:\Program Files\Winamp to sie kryje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Moze dodac stacje do playlisty i zapisac ta playliste na dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Co jest ? Niezrozumiałem posta diclo ... Może mi ktoś na PL przetłumaczyć ? Czy on chce liste stacji internetowych z Winampa gdzieś przenieść ? edit: Nie jest to sarkazm tylko naprawde nie zrozumiałem :P Edytowane 14 Grudnia 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ja to zrozumielam tak, ze ma jakas liste stacji w Media Library i chce zrtobic jej backupa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 C:\Program Files\Winamp\Plugins\ml\ <- tu są te pliki *.m3u zrób ich kopie, a później, przy czystej instalacji winampa skopiuj w to miejsce i powinno być ok, ale wcześniej lepiej zrobić próbe generalną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclo Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Może nie do konca wytłumaczyłem, o co mi chodzi. Chciałem się dowiedzieć, w jaki sposób można wyeksportować listę ulubionych stacji radiowych (Cltr+Atl+I) Z tego, co się dowiedziałem jest to plik winamp.bm w katalogu głównym winampa, (jeżeli ktoś nie ma dodanych żadnych stacji do ulubionych to nie ma tego pliku w ogóle) np: na stronie Radia Kraków http://www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/real klikamy http://www.radio.pionier.net.pl/stream.pls?radio=radiokrakow klikamy Alt+I lub dodajemy prawym przyciskiem myszy (Dodaj pozycje zakładki) i dobiero ten plik jest tworzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...