Skocz do zawartości
Kako_

Chłodzenie Geforce Ti4600 Proszę O Pomoc...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Posiadam karte firmy Leadtek GeForce Ti-4600 i mam problem ponieważ bardzo hałasuje...Zastanawiam się nad możliwym chłodzeniem jednak moja kart jest dość dziwnie obudowana...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jak widzicie karta jest obudowana z każdej strony...Stąd moje problemy. Zastanwiałem się nad Arctic Cooling VGA Silencer NV1 (Rev. 2), ale z tego co widze to on jest tylko na jedną strone. Może niekonieczne jest obustornne chłodzenie? Niby ten Arctic Cooling jest do GPU kart graficznych(nVidia GeForce4 TI 4 i nVidia GeForce FX 5700), ale nie jestem pewny...Może ktoś mi doradzie?

Pozdrawiam Karol

Edytowane przez Kako_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Posiadam karte firmy Leadtek GeForce Ti-4600 i mam problem ponieważ bardzo hałasuje...Zastanawiam się nad możliwym chłodzeniem jednak moja kart jest dość dziwnie obudowana...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jak widzicie karta jest obudowana z każdej strony...Stąd moje problemy. Zastanwiałem się nad Arctic Cooling VGA Silencer NV1 (Rev. 2), ale z tego co widze to on jest tylko na jedną strone. Może niekonieczne jest obustornne chłodzenie? Niby ten Arctic Cooling jest do GPU kart graficznych(nVidia GeForce4 TI 4 i nVidia GeForce FX 5700), ale nie jestem pewny...Może ktoś mi doradzie?

Pozdrawiam Karol

Jak najbardziej mozesz założyc Arctica i bedzie wszystko OK a to dwustronne chłodzenie w przypadku Twojego Leadtek to tylko dodatkowe chłodzenie pamieci a jak chcesz poprawic wyniki to załóż sobie jakies radiatory na pamieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi