Kako_ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Witam. Posiadam karte firmy Leadtek GeForce Ti-4600 i mam problem ponieważ bardzo hałasuje...Zastanawiam się nad możliwym chłodzeniem jednak moja kart jest dość dziwnie obudowana... Jak widzicie karta jest obudowana z każdej strony...Stąd moje problemy. Zastanwiałem się nad Arctic Cooling VGA Silencer NV1 (Rev. 2), ale z tego co widze to on jest tylko na jedną strone. Może niekonieczne jest obustornne chłodzenie? Niby ten Arctic Cooling jest do GPU kart graficznych(nVidia GeForce4 TI 4 i nVidia GeForce FX 5700), ale nie jestem pewny...Może ktoś mi doradzie? Pozdrawiam Karol Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Kako_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HyperT Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam. Posiadam karte firmy Leadtek GeForce Ti-4600 i mam problem ponieważ bardzo hałasuje...Zastanawiam się nad możliwym chłodzeniem jednak moja kart jest dość dziwnie obudowana... Jak widzicie karta jest obudowana z każdej strony...Stąd moje problemy. Zastanwiałem się nad Arctic Cooling VGA Silencer NV1 (Rev. 2), ale z tego co widze to on jest tylko na jedną strone. Może niekonieczne jest obustornne chłodzenie? Niby ten Arctic Cooling jest do GPU kart graficznych(nVidia GeForce4 TI 4 i nVidia GeForce FX 5700), ale nie jestem pewny...Może ktoś mi doradzie? Pozdrawiam Karol Jak najbardziej mozesz założyc Arctica i bedzie wszystko OK a to dwustronne chłodzenie w przypadku Twojego Leadtek to tylko dodatkowe chłodzenie pamieci a jak chcesz poprawic wyniki to załóż sobie jakies radiatory na pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...