Skocz do zawartości
forest kila zbila

Drukarka, Tanio I Sensownie

Rekomendowane odpowiedzi

Heja

Zamierzam w ciągu kilku dni kupić drukarkę.

Nie wiele wiem, drukarki to nie jest moja mocna strona ;) Może coś doradzicie :)

Priorytety:

cena raczej do 300

będzie drukować głównie tekst, w sumie z koloru mozna nawet zrezygnować

możliwie szybko i cicho

ekonomicznie - tanie strzykawy, trwałe głowice ;)

czyli jak widać mam raczej skromne wymagania i poradzenie konkretnego modelu drukarki idealnej nie powinno być problemem [; [;

z góry dziekuję za pomoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm,,, szukałem rozglądałem się,,

w sklepach już się kończą 2000/1500 i zastępują je 2200/1600, w sumie w lublinie znalazłem 1500 w mm (229) i 2200 w leclerku (325)

czytałem specyfikację i wg komputronika 1500 i 2200 różnią się nieznacznie prędkością.

pytanie - czy czymś jeszcze ?

Edytowane przez forest kila zbila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok po zakupach,, kupiłem 1500 i jestem zadowolony,, wad na razie nie znalazłem (moze przydało by się coś do łapania papieru) i sam nie wiem co więcej potrzeba do domu. druknąlem fotkę - jak z media, druknąlem stronę - w sekundę i wyglada ładnie ;) imo w tej cenie bomba :) papieru mam sporo gratis, tusz groszówka - od dzisiaj dzrukuje za darmo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi