forest kila zbila Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Heja Zamierzam w ciągu kilku dni kupić drukarkę. Nie wiele wiem, drukarki to nie jest moja mocna strona ;) Może coś doradzicie :) Priorytety: cena raczej do 300 będzie drukować głównie tekst, w sumie z koloru mozna nawet zrezygnować możliwie szybko i cicho ekonomicznie - tanie strzykawy, trwałe głowice ;) czyli jak widać mam raczej skromne wymagania i poradzenie konkretnego modelu drukarki idealnej nie powinno być problemem [; [; z góry dziekuję za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Canaon PIXMA iP2000. Super drukarka fotki drukuje super tusze bardzo tanio no porostu polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) hmm,,, szukałem rozglądałem się,, w sklepach już się kończą 2000/1500 i zastępują je 2200/1600, w sumie w lublinie znalazłem 1500 w mm (229) i 2200 w leclerku (325) czytałem specyfikację i wg komputronika 1500 i 2200 różnią się nieznacznie prędkością. pytanie - czy czymś jeszcze ? Edytowane 17 Grudnia 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 ja mam 1500 i za 60 zł kupiłem ponad litr tuszu. starczy to na drukowanie.. hmm trudno powiedziec... 10 tyś stron ? z czystym sumieniem mogę ja polecić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 ok po zakupach,, kupiłem 1500 i jestem zadowolony,, wad na razie nie znalazłem (moze przydało by się coś do łapania papieru) i sam nie wiem co więcej potrzeba do domu. druknąlem fotkę - jak z media, druknąlem stronę - w sekundę i wyglada ładnie ;) imo w tej cenie bomba :) papieru mam sporo gratis, tusz groszówka - od dzisiaj dzrukuje za darmo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...