irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 nie chodzi o gry :lol: wiem, ze na cdrw, ale to nie wystarczy. Jest jakis sposob specjalny, a nigdzie w necie tego nie pisza. Szukamy z kumplem od miesiaca. Blagam pomozcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 piracenie :) moze jutro bede wiedzial a na cdrinfo luknoles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 piracenie :) moze jutro bede wiedzial a na cdrinfo luknoles ?nie piracenie. chodzi o player do divxa i nagrywanie filmow. sprawdze raz jeszcze, ale juz przekopalismy naprawde wszystko. wszedlem na forum cdrinfo.pl takie same bzdury: cytuje: "ktora karte dzwiekowa kupic?" :lol: :lol: :lol: i nie ma k.... opcji SZUKAJ :!: Skandal :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 koles tylko gry nagrywa , a partycje nie moga byc fat32 , tylko ntfs czy cos takiego :) , a wypala programem winoncd5.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 thx juz mam. programik xiso robi sie obraz i potem nero na cdrw. a z tym ntfs popatrze. dobrze ze to cdrw, jak nie pojdzie to mozna probowac dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 thx juz mam. programik xiso robi sie obraz i potem nero na cdrw. a z tym ntfs popatrze. dobrze ze to cdrw, jak nie pojdzie to mozna probowac dalej ;) xbox tylko plytki cd-rw czyta dvd-rw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...