tomasir Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 N owłaśnie widział ktoś takowe w akcji?A możę ktośtakie ma? Bo planuje kupić 7 szt. Będą szregowo połączone czyli każdy będzie na 31V biegał. Powinno byc cicho i wydajnie. A cena teżbędzie świetna (gdzieś 5 pln za szt.) A jeszcze dodam że jak ktoś z Krakowa to możemy razem kupić by zaoszczędzić na przesyłce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Jak za 5 zyla sztuka to wez dwa dla mnie ... pokrywam koszta przesylu do mnie (czyli 5 zlotych) i twoje koszta przesylki ogolu w czesci ... ile ?!? no chyba ze nie bedzie ci sie chcialo isc na poczte i przyslac mi paczuszki bo to problem ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Jestem z Krakowa i mogę wziąśc 3 sztuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 W związku z tym żę niektórzy są(a możę będziewięcej takich osóB) zainteresowani to prosze o kontakt na priva po 1 stycznia, bo wtedy będęsam zamawiał. Kupuję u tego gościa na allegro. Więc nie jestem żadnym sprzedającym. :D Cena tak jak mówiłem koło 5 pln. Od razu napisze że może to być 6 pln (nie wiem na 100% bo dopiero będę szczegóły ugadywał). Ale chce zrobić by gościu się zgodził na cenę z wcześniejszej aukcji (ostatnio było to 5.20 pln za szt.) A sprzedający wydaje się być godny zaufania. Kilka razy jużte wentyle sprzedawał i nikt nie miał zastrzeżeń. Więc w sprawie kupna/sprzedaży piszcie na priva bo nie chcę zaśmiecać forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_R (TYAN) Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Też byłbym zainteresowany, ale ja do Krakowa mam kawałek. Podzieliłbyś się kontaktem, to sam sobie zamówię kilka? Dzięki. :lol: 3dgallery@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 jestem ciekaw czy ruszą na 24V ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A gdzie takie wentyle. Kurde 120x120 za 5zł. One są nowe? Może jakieś namiary żbym mógł zerknąć na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 gośc z allegro je sprzedaje wystarczy wpisać "do serwera " i je znajdziesz Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 A gdzie takie wentyle. Kurde 120x120 za 5zł. One są nowe? Może jakieś namiary żbym mógł zerknąć na nie. Oczywiście Vegan ma rację. Tu link to aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=9006357 Wentyle są nówki. Jedyny "problem" to że na 48V chodzą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak za 5zł, to mogę wziąźć "na zapas" z 3. Tylko teraz pytanie na ile pójdą(V się rozumi)?? PS. Właśnie i jeszcze jedno, może zrzucilibyśmy się też na 80mm?? Może ktoś wie gdzie takowe zakupić w ilościach hurtowych?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 np. http://www.pccooler.com.pl czyli Wawa AFAIR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Moze jestem malo spostrzegawczy ale gdzie wy tam widzicie za 5zl? Tam sa juz po 12,50 zl. I tylko jest 5 sztuk ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 jest tam 12,50 PLN za 5 sztuk ... i jest to MOJA cena :wink: Wy tam sobie końbinujcie, kupujcie poza aukcja, ale grrrrr - zostawcie prosze te po 2,50 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak za 5zł, to mogę wziąźć "na zapas" z 3. Tylko teraz pytanie na ile pójdą(V się rozumi)?? PS. Właśnie i jeszcze jedno, może zrzucilibyśmy się też na 80mm?? Może ktoś wie gdzie takowe zakupić w ilościach hurtowych?? www.tme.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 a tak na marginesie to nie podbijac ceny tylko napisać maila z ceną ... jak będze 25 zł gość sie zgodzi i sprawa załatwiona :-) Mchiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 a tak na marginesie to nie podbijac ceny tylko napisać maila z ceną ... jak będze 25 zł gość sie zgodzi i sprawa załatwiona :-) Mchiał Przecież tak właśnie napisałem. Jak po sylweestrze ustalę liczbę ile chcę zamówić to po prostu ugadam się na pewną godzinę, że on wystawi te wentyle na allegro, ja przebiję a on zamknie aukcję i po kłopocie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...