irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/85/8562/856244/8562442 nie przykrecalem, lezy na razie 5cm od dysku i obnizyl temp. o 10C wg. DTemp.!!! mam 22C na dysku :P :P :P wiem, ze halasuje, ale nie bardzo. polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja tam wole wntyl 8x8 za 7 zyla polozyc na dusku, taniej, ciszej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a ja sobie sprawie takie cacko. tmybardziej ze teraz nmam temp 45*C to trzeba go ochlodzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja tam wole wntyl 8x8 za 7 zyla polozyc na dusku, taniej, ciszej....wlasnie - wentylek 80x80 ladnie pasuje do HDD - a kazdy HDD ma 4 gwintowane otwory od dolu - wiec nic nie stoi na przeszkodzie zeby takiego wentyla 80x80x25 puszczonego na 5-7V podwiesic pod HDD - cicho, tanio i skutecznie 8) i kazdy moze sie wykazac pomyslowoscia - chodzi o wykombinowanie mocowania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja tam wole wntyl 8x8 za 7 zyla polozyc na dusku, taniej, ciszej....wlasnie - wentylek 80x80 ladnie pasuje do HDD - a kazdy HDD ma 4 gwintowane otwory od dolu - wiec nic nie stoi na przeszkodzie zeby takiego wentyla 80x80x25 puszczonego na 5-7V podwiesic pod HDD - cicho, tanio i skutecznie 8) i kazdy moze sie wykazac pomyslowoscia - chodzi o wykombinowanie mocowania :) ale z nas intelektualisci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja mam jeden wentylator chlodzi wszystko :) cpu:36/mobo 19/hdd 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja mam jeden wentylator chlodzi wszystko :) cpu:36/mobo 19/hdd 20jak ma 17,5cm, to nie mas czemu diziwc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja tam wole wntyl 8x8 za 7 zyla polozyc na dusku, taniej, ciszej....wlasnie - wentylek 80x80 ladnie pasuje do HDD - a kazdy HDD ma 4 gwintowane otwory od dolu - wiec nic nie stoi na przeszkodzie zeby takiego wentyla 80x80x25 puszczonego na 5-7V podwiesic pod HDD - cicho, tanio i skutecznie 8) i kazdy moze sie wykazac pomyslowoscia - chodzi o wykombinowanie mocowania :) czasem wystarczy pod wentyl zasysajacy z przodu , zapodac kawalek blaszki nakierowujacej zasysane powietrze na dysk i jest luzik :) Mam tak i 27*C na Basce IV 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...