Kwiecień Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Siadam do zamówienia, a tu klops. Proline - jeden dwudziestodwu calowiec. KTR - 15" LG i jakieś badziewia Miro. Action - 2x LG 17". Co się kurde dzieje ?? Czyżby przestali produkować monitory CRT ?? LCD jest wszędzie pełno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Produkują jeszcze CRT. Jednak wiele sklepów boi się zamawiać hurtowe ilości z obawy o to, że im może to nie zejść. A wtedy byliby zmuszeni do znacznego obniżenia cen monitorów, które znajdują sięw magazynach. A po co im takie coś skoro nie zarobią na tym dobrze. Większość upatruje przyszłość w monitorach LCD, a więc i zarobek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Wszystko się kiedyś kończy :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Rok temu byłem zainteresowany kupnem CRT 22 cale Neca. Wtedy przekonałem się że jest za późno. Natomiast teraz to prawie żadnych CRT nie ma . Wszyscy kupują LCD. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 No dokładnie tak. W sklepach jak już są jakieś CRT to przeważnie marne, które nie znalazły nabywców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 To się ładny burdel zrobił :> Nie każdego stać na monitor za ~800zł. Sprzedaję komputery i wiem że teraz zamiast lepszego kompa z CRT będe musiał składać gorsze kompy z LCD :> Masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 philpsa 107p50 kup :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 philpsa 107p50 kup :)ostanie dobre Brillance jakie widzialem to byla seria P20 potem zaczely sie problemy z geometria itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 to malo widziales benek ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Lepiej wybrac cos z allegro, 21" i 22" sa teraz w super cenie, trzeba tylko patrzec zeby nie kupic jakiegos staruszka. Sam chetnie bym sie skusil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 to malo widziales benek ;Pzebys sie nie zdziwil ile przerzucilem np 109 P40 jak pomagalem znajomkowi dobrac monitory do firmy (rysunki techniczne = dobra geometria) na okolo 40 szt tylko 3 (slownie TRZY) mialy dobra geometrie :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 hm to co w takim razie zrobic. chcialem sobie wlasnie teraz po swietach kupic samsunga 17'' 797MB ... nie stac mnie na wywalenie conajmniej 800-900zl na monitor LCD a chcialbym miec cos nowego, z gwarancja itp. z reszta wcale mnie LCD nie przekonuja do siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Z telewizorami CRT wysokiej klasy rzecz dzieje podobna. Teraz ludzie dochodzą do wniosku, że jak mają kupić za 3k CRT, to lepiej dolożyc do LCD za 5k. Sam mysle o takim LCD, ale tylko dlatego, ze kompletnie nie mam miejsca dla CRT. Osobiscie jednak twierdzę, że porządny CRT (jakiś Panas za 4k) zmiata LCD nawet w przedziale 5-7k zł. Edytowane 3 Stycznia 2006 przez Lumperator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...