wampir Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Mam wlasnie na pokladzie Durona 600 i na tym nieszczesnym mobo nie mozna dac wiecej niz 1.6 V dla Vcore jest tylko od 1.5 -1.6 Co jest grane ? Moze jakis bios to zmienia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Napięcie jakie możesz dać na płycie zależy od tego jakie płyta wykryje na procku jako standartowe - weź zamaluj mostki L7 - będzie 1,85 V i w biosie obniżysz do żądanego poziomu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Dzieki juz sprawdzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Dziala , mam do wyboru jakies dziwne znaczki albo 1.825 i 1.85 Teraz jestem Duron 6x140 powered przez male p :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Dziala , mam do wyboru jakies dziwne znaczki albo 1.825 i 1.85 Teraz jestem Duron 6x140 powered przez male p :( No ja też miałem te krzaczki po zamalowaniu. I do tego 2x AUTO :mrgreen: ale przez niedokladne wysuszenie Durnia po kąpieli problem rozwiązał się sam i powiem, że się opłacało :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...