RS Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a taki juz totalnie ulubiony, to 150ml spirytusu dzeiwecdziesiat kilka % i 100ml soku cytrynowego, lub sprite-a :D ciulasz brusik niedaloby sie tego wypic Wiem , bo kiedys tez wpadlem na podobny pomysl i ......... doopa. jezeli tak piles to wiesz dlaczego to pisze :P wypilem raz 50 l spirita bo byl w bootli od vodki, niemialem popidki pod renka. myslalem ze sie zesram z bulu gardo tak nawalało, potem brzuch, przez chwilke niemogelm mowic, i przez 2 dni nieczolem smaku jedzenia prawie najbardziej lubie Martini Bianco + Smirnoff, a najbardziej kopiącym ze znanych mi mieszanek to vodka+szampan lekko wstrząśniete i szybko wypite. (3:2). jajoglowi mowią ze dzieki "bombelkom" alkochol owiele szybciej i latwiej jest wchlaniany ehehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Znam jeszcze jeden dobry drink SnowBall: 75ml Adwokata 150ml Sprite/7up Dobre i dobrze kopie! Kiedys na CD Chpia byl programnik "Drinki" a w nim duzo przepisow i wyszukiwarka drinkow po skladnikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Wszyscy tu widze piejecie tequile a ciekawy jestem ilu z was pilo prawdziwa teqile ! ?? Najlepsze co pilem to weza w Bakoku jak bylem weszlismy do sklepu wybralem jakiegos pytona obcieli mu leb i do szklanki ! rewelacja !! tam to kazdy facet raz w tygodniu pije to wdzielnicy tylko dla facetow koszt tego weza to jakeis 150 USD nie ja placilem wiec smakolwalo :P stawialem opry w wypiciu ale jak sbrubowale to ok ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 SEX ON THE BEACH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 hmm jeszcze stock z pepsi/colą no i lodem [ burżuazja ;-) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Hmmm burżuazja to mi sie zle kojarzy ;) ;) ;) tak jacys goscie we Francji (Polacy) nazwali mnie i kumpla jak poszlismy do Geanta bo zgrzewke Heinekena... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja mam w komie taki progz java, w ktorym jest duzo roooznych drinkow wypisanych :D jak ktos chce, to moge umiescic na servie ten pliczek, to sobie posciagacie do komow. pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja z kolei jestem narodowym wynaturzeńcem bo nienawidzę smaku ostrego alkoholu, czyli wódy, łyski, ginu i innych. wyczuwam to badziewie w minimalnych ilościach. Ale jest jeden specyfik, ktoory zabija ten smak i drink ten smakuje doskonale, a więc: wóda + czerwony byczek (proporcje )1/2 polecam wszystkim abstynentom :lol:, no i tym co olewają info na puszce, by nie mieszać z alkoholem; testowałem, żyję, zielony kolor mojej twarzy to fotomontaż, poza tym ofkorz piwo rulzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 moje ulubione: -gimlet -irish orange -deep dream -roulette a taki juz totalnie ulubiony, to 150ml spirytusu dzeiwecdziesiat kilka % i 100ml soku cytrynowego, lub sprite-a :D OJ BRUCE TY Z TYM SPIRYTEM TO NIE PRZESADzASZ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 najlepszy drin do duzych ilosci to Tequila Boom Boom(pol szklanki tequlili pol 7up 3 razy walimy szklanka o stol i do dna) lub w mniejszych to Martini Bianco Extra Dry z Vodka(smirnof) w ostatecznosci na imperzie jakiejs to maga byc U-boty(pol litra piwa i 50ml vodki)kiepskie te ubooty - kumpel KAZZ pil na weselu uboota pol l beer i pol l vodki a nie 50ml :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Hehe... ale taki u-boot, to rusza... oj rusza... sami z reszta wiecie :) a spiryt... no khmmm khmmm... ;) ;) ;) szkoda, ze nikt z was nie wyskoczyl z haslem, ze pil denaturat rotfl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 dykta..hmmmm zule pija to paskudztwo - siekawe kiedy beda pic 98 z dystrybutora??? tylko 3 zl za litra taniocha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja bardzo lubie szarlotki :D Składniki: 50 ml żubrówki, 100 ml sok jabłkowy, kilka kostek lodu. Sposób przyrządzania : Do niskich szklanek wrzucić kilka kostek lodu. Wlać żubrówkę, dodać sok jabłkowy i wymieszać. Super !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 No... ale jak wstapimy do unii, to paliwo ma pojsc w gore o ok. 1 zl, a do tego jeszcze bedziemy placic ok 20 gr dodatkowe za dodatek biopaliwa, zeby sie lepper nie rzucal <evil> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 moje ulubione: -gimlet -irish orange -deep dream -roulette a taki juz totalnie ulubiony, to 150ml spirytusu dzeiwecdziesiat kilka % i 100ml soku cytrynowego, lub sprite-a :D ja to samo ale zamiast spirytu, biore płyn do spryskiwaczy. :twisted: :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Żubrówka + sok jabłkowy rullezzzz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Tanie wino "Czarny Byk" w sklepie monopolowym rozcienczane spitytem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 O bosheeeeeeeee no to widze, ze jestes krolem luxusowych drinkow ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a taki juz totalnie ulubiony, to 150ml spirytusu dzeiwecdziesiat kilka % i 100ml soku cytrynowego, lub sprite-a :D ciulasz brusik niedaloby sie tego wypic Wiem , bo kiedys tez wpadlem na podobny pomysl i ......... doopa. jezeli tak piles to wiesz dlaczego to pisze :P ja tak pije zazwyczaj, bo szybko sie przygotowuje :P hyhy i wcale nie jest zle, a szybko klepie :P aha i z lodem ofkoz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 moje ulubione: -gimlet -irish orange -deep dream -roulette a taki juz totalnie ulubiony, to 150ml spirytusu dzeiwecdziesiat kilka % i 100ml soku cytrynowego, lub sprite-a :D OJ BRUCE TY Z TYM SPIRYTEM TO NIE PRZESADzASZ? eee, po prostu taniej wychodzi i szybciej klepie! i nie wiem dlaczego, ale lubie smak spirytu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a taki juz totalnie ulubiony, to 150ml spirytusu dzeiwecdziesiat kilka % i 100ml soku cytrynowego, lub sprite-a :D ciulasz brusik niedaloby sie tego wypic Wiem , bo kiedys tez wpadlem na podobny pomysl i ......... doopa. jezeli tak piles to wiesz dlaczego to pisze :P wypilem raz 50 l spirita bo byl w bootli od vodki, niemialem popidki pod renka. myslalem ze sie zesram z bulu gardo tak nawalało, potem brzuch, przez chwilke niemogelm mowic, i przez 2 dni nieczolem smaku jedzenia prawie przesadzasz.......nie jest tak zle! spiryt jest cool! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 tak jasne brusik spiryt rulez - a pozniej bedziesz nazekal na watrobe... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 tak jasne brusik spiryt rulez - a pozniej bedziesz nazekal na watrobe... :P trza korzystac z zycia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 z umierem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 czysta z gwinta i popita:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 btw nie wierzcie w bajki bruca bo on po paru piwach rzygal:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 btw nie wierzcie w bajki bruca bo on po paru piwach rzygal:D po zupce amino i kilku piwach na wyscigi tez bys rzygal........ zwlaszcza, ze pierwszy raz bylem w pubie, a tam dym z papierosow........ fe, puby sa fajne, ale nie wszystkie! fajne sa te dla niepalacych! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 dokladnie po 6 w tym 2 litrowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Puby dla niepalacych to znajdziesz w New Jork City :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Puby dla niepalacych to znajdziesz w New Jork City :) a w wawie nie?? dym papierosowy zle na mnie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...