Skocz do zawartości
MeHow

DRINKI... JAKIE POLECACIE?

Rekomendowane odpowiedzi

a taki juz totalnie ulubiony, to 150ml spirytusu dzeiwecdziesiat kilka % i 100ml soku cytrynowego, lub sprite-a :D

ciulasz brusik

niedaloby sie tego wypic

Wiem , bo kiedys tez wpadlem na podobny pomysl i ......... doopa.

jezeli tak piles to wiesz dlaczego to pisze :P

wypilem raz 50 l spirita bo byl w bootli od vodki, niemialem popidki pod renka. myslalem ze sie zesram z bulu gardo tak nawalało, potem brzuch, przez chwilke niemogelm mowic, i przez 2 dni nieczolem smaku jedzenia prawie

najbardziej lubie Martini Bianco + Smirnoff, a najbardziej kopiącym ze znanych mi mieszanek to vodka+szampan lekko wstrząśniete i szybko wypite. (3:2).

jajoglowi mowią ze dzieki "bombelkom" alkochol owiele szybciej i latwiej jest wchlaniany ehehhe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy tu widze piejecie tequile a ciekawy jestem ilu z was pilo prawdziwa teqile ! ??

Najlepsze co pilem to weza w Bakoku jak bylem weszlismy do sklepu wybralem jakiegos pytona obcieli mu leb i do szklanki ! rewelacja !! tam to kazdy facet raz w tygodniu pije to wdzielnicy tylko dla facetow koszt tego weza to jakeis 150 USD nie ja placilem wiec smakolwalo :P stawialem opry w wypiciu ale jak sbrubowale to ok !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z kolei jestem narodowym wynaturzeńcem bo nienawidzę smaku ostrego alkoholu, czyli wódy, łyski, ginu i innych. wyczuwam to badziewie w minimalnych ilościach. Ale jest jeden specyfik, ktoory zabija ten smak i drink ten smakuje doskonale, a więc:

wóda + czerwony byczek (proporcje )1/2

polecam wszystkim abstynentom :lol:, no i tym co olewają info na puszce, by nie mieszać z alkoholem; testowałem, żyję, zielony kolor mojej twarzy to fotomontaż, poza tym ofkorz piwo rulzz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepszy drin do duzych ilosci to Tequila Boom Boom(pol szklanki tequlili pol 7up  3 razy walimy szklanka o stol i do dna) lub w mniejszych to Martini Bianco Extra Dry z Vodka(smirnof) w ostatecznosci na imperzie jakiejs to maga byc U-boty(pol litra piwa i 50ml vodki)

kiepskie te ubooty - kumpel KAZZ pil na weselu uboota pol l beer i pol l vodki a nie 50ml :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo lubie szarlotki :D

Składniki: 50 ml żubrówki, 100 ml sok jabłkowy, kilka kostek lodu.

Sposób przyrządzania : Do niskich szklanek wrzucić kilka kostek lodu. Wlać żubrówkę, dodać sok jabłkowy i wymieszać.

Super !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje ulubione:

-gimlet

-irish orange

-deep dream

-roulette

a taki juz totalnie ulubiony, to 150ml spirytusu dzeiwecdziesiat kilka % i 100ml soku cytrynowego, lub sprite-a :D

ja to samo ale zamiast spirytu, biore płyn do spryskiwaczy. :twisted: :lol: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciulasz brusik

niedaloby sie tego wypic

ja tak pije zazwyczaj, bo szybko sie przygotowuje :P

hyhy i wcale nie jest zle, a szybko klepie :P

aha i z lodem ofkoz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje ulubione:

-gimlet

-irish orange

-deep dream

-roulette

OJ BRUCE TY Z TYM SPIRYTEM TO NIE PRZESADzASZ?

eee, po prostu taniej wychodzi i szybciej klepie!

i nie wiem dlaczego, ale lubie smak spirytu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciulasz brusik

niedaloby sie tego wypic

wypilem raz 50 l spirita bo byl w bootli od vodki, niemialem popidki pod renka. myslalem ze sie zesram z bulu gardo tak nawalało, potem brzuch, przez chwilke niemogelm mowic, i przez 2 dni nieczolem smaku jedzenia prawie

przesadzasz.......nie jest tak zle!

spiryt jest cool!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw nie wierzcie w bajki bruca bo on po paru piwach rzygal:D

po zupce amino i kilku piwach na wyscigi tez bys rzygal........

zwlaszcza, ze pierwszy raz bylem w pubie, a tam dym z papierosow........ fe, puby sa fajne, ale nie wszystkie!

fajne sa te dla niepalacych!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi