yogi186 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Wczoraj odebrałem qzynowi kompa ... był na nim instalnięty XP Home .. wszystko ładnie chodzi ... fierki bez problemow .. to mówie zostawie go ... a dzisiaj mnie coś jebło i postanowiłem instalnąć SP1 :? ... hmmm i tera pluje sie o <span style="color:red;">[ciach!]</span>loną aktywacje przy uruchomieniu windy (że zostało mi 30 dni) ... ehh . Jak to zlikwidować, ewentualnie jak odinstalować SP1 ... bo qrna w tej chwili nie mam instalki windy XP ... POMOCY ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Połącz się z Internetem i aktywuj go :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Wpisz to w uruchom %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a i tam muszisz podac CD-keja. (wszystkie zaczynajace sie na F.... sa zablokowane w SP) Najlepiej tutaj luknij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...