Skocz do zawartości
Gość

Problem sercowy(bynajmniej nie kardiologiczny:))))

Rekomendowane odpowiedzi

mam problema...otoz po zerwaniu z dziewczyna zaczalem kolegowac sie/przyjaznic z pewna fajna dziewczyna...znamy sie od 3 miesiecy i jest naprawde super jako kolezanka..smiejemy sie z tych samych rzeczy i ogolnie sielanka....no i od jakiegos czasu serducho mi chyba mocniej zabilo bo ciagle o niej mysle itp.. przymiezam sie do zaproszenia jej(po nowym roku juz) do jakiejs kawiarnii, kina itp. a nastepnie zapytania sie czy moze byc cos wiecej(czyt.bycie ze soba)... ale boje sie ze mi odmowi i potem nie bedzie juz tak jak wczesniej(niby bedziemy przyjaciolmi ale wiecie moze pozostanie taki jakby hmmm....zal z mojej strony a z jej strony obawa????) wiec poradzcie drodzy Koledzy!!! "ryzykowac i walczyc" , czy zostawic tak jak jest?? (wolalbym "ryzykowac" bo czuje sie dziwnie-jak zakochany ?!?!? :lol: :lol: :lol: ale jak mowilem boje sie)..aha Ona ma chlopaka ale jest jej z nim zle :D 8O :D 8O thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tak jak z O/C jest ryzyko jest zabawa :)

Pamietaj do odwaznych swiat nalezy!!

no tak tylko czasami mozesz przekroczyc granice ryzyka a wtedy jest juz "niefajnie"...i tak wlasnie moze byc z moja sprawa(ale chyba nie musi nie?)....aha czesto przysyla mi fajne smsy konczac "caluje" itp., czesto mi mozwi jak jej zle i nudno z jej chlopakiem.....kurcze chyba sie odwaze??!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak tylko czasami mozesz przekroczyc granice ryzyka a wtedy jest juz "niefajnie"...i tak wlasnie moze byc z moja sprawa(ale chyba nie musi nie?)....aha czesto przysyla mi fajne smsy konczac "caluje" itp., czesto mi mozwi jak jej zle i nudno z jej chlopakiem.....kurcze chyba sie odwaze??!!

Dokładnie jak by sie ta każdy z facetów zastanawiał to już dawno gatunek homo by wyginął. pomyśl a co masz do stracenia ??? nic dokładnie nic . najwyżej sie dowiesz ze ona woli cie mieć jako przyjaciela a nie chłopaka a to nawet czasami lepiej .Nie łam sie i start powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchaj... jedna zasada... zanim jej powiesz decydujace slowa stan naprzeciwko niej - tulow, stopy, glowa (cale cialo) musza byc skierowane rownolegle do jej ciala i patrz jej przez 10 sek. w oczy, potem powiedz co chcesz.... to zawsze dziala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie sadzisz ze takie sprawy to sie nie nadaja na tweaka ?

polecam "bravo" albo "dziewczyna" albo inne takie

Za sensacje w stylu bravo <span style="color:red;">[ciach!]</span> nie respect bracia tweakerzy klawiatura na bok zrobie wam z mózgu liryczne tornado :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz do Twista to ci pomoga.

A tak na serjo "Najlepiej byc szczerym, mozna sobie w latwy sposób zaoszcedzic wiele bólu i rozczarowań" Koniec cytatu

Cytat zaczerpniety z mojej ex kiedy mi powiedziala ze poznala berdziej wartosciowego goscia odemnie i ze nie mogla by mnie zdradzac i to koniec.

A ten gosc to jakis gogus non stop go na uczelni widze na zelu i w obcislym sfeterku szpanujacego motorolka v50 cos czuje ze bedzie jakas solówa.

Ale poznalem 2 tyg temu fajniejsza ladniejsza . Zyczcie mi szczescia. ( Z nowa panna i na solówie )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na serjo "Najlepiej byc szczerym, mozna sobie w latwy sposób zaoszcedzic wiele bólu i rozczarowań" Koniec cytatu

Cytat zaczerpniety z mojej ex kiedy mi powiedziala ze poznala berdziej wartosciowego goscia odemnie i ze nie mogla by mnie zdradzac i to koniec.

A ten gosc to jakis gogus non stop go na uczelni widze na zelu i w obcislym sfeterku szpanujacego motorolka v50 cos czuje ze bedzie jakas solówa.

Ale poznalem 2 tyg temu fajniejsza ladniejsza . Zyczcie mi szczescia. ( Z nowa panna i na solówie )

wiesz ja tez mam zel na glowie i nie uwazam ze jestem gogusiem :lol: :lol: :lol: a normalny chlopak...a zel mam na glowie z przyzwyczajenia(5 lat juz :lol: :lol: ) i dlatego ze mam dosc suche wlosy i jak nie zrobie zelem to mam prawie siano na łbie :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No skoro tak sprawa się przedtawia to chyba dziewczyna daje Ci dość jasne wskazówki, co do tego jak masz się zachować... Nie zastanawiaj się i działaj :) Chyba nie oczekujesz że to ona zrobi pierwszy krok. Zrób to - bo popełnisz mój błąd, którego żałuję do tej pory a też sie zastanawiałem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZAproś ją na sylwestra i wtedy już jest twoja

(ja tak robie),

problem w tym ze Ona pojechala na Sylwka do tego swojego chlopaka :cry: :cry: :cry: (ale nie chciala :lol: :lol: :lol: - bardziej z przyzwyczajenia) gdzies za Łodzia (on tam mieszka)...a jak jej chlopak wyglada to nie wiem :lol: 8O :lol: ... ale chyba nie kafar...mam nadzieje :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ja tez mam zel na glowie i nie uwazam ze jestem gogusiem :lol: :lol: :lol: a normalny chlopak...a zel mam na glowie z przyzwyczajenia(5 lat juz :lol: :lol: ) i dlatego ze mam dosc suche wlosy i jak nie zrobie zelem to mam prawie siano na łbie :lol: :lol:

Musial bys go zobaczyc to bysmy porozmawiali. Nie wyddaje mi sie zebym powiedzial ze ci co uzywaja zelu to same gogusie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to staryyyy... dzwonisz do niej i mowisz, ze idziecie razem na impreze.... bez wahania w glosie, ona przyjezdza, super sie bawicie, odchodzicie w kierunku zachodzacego slonca.

THE END

Taka historyjke ci proponuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to staryyyy... dzwonisz do niej i mowisz, ze idziecie razem na impreze.... bez wahania w glosie, ona przyjezdza, super sie bawicie, odchodzicie w kierunku zachodzacego slonca.

THE END

Taka historyjke ci proponuje :D

he,he.... jasssnneee....tez bym tak chcial ale raczej niemozliwe, nierealne,...itp..

a po drugie zima prawie wogole niema slonca i tym bardziej nie zachodzi(no chyba ze o 15 po poludniu :lol: !!! wiec musialbym czekac prawie do wiosny :wink: :wink: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem taq:

jesli chcesz z nia byc - to podstawa oprocz rozumienia sie jest konakt fizyczny - calowanie - przytulanie - dziewczyna czuje sie wtedy bezpiecznie i wie ze jest potrzebna - to bardzo fajne uczucie....

oczywiscie nie prosto z mostu.... to trzeba wyczuc - bo mozna dostac po ryju :D

cialo i such sa jednoscia i musi tak byc jesli zaniedbasz jedno to i drugie bedzie cierpiec i klapa moze byc....

Ja od wczoraj jestem zajebiscie szczesliwy - mianowicie - kolezanka z ktora sie dobrze znam gdzies od 2 miechow stala sie dziewczyna - jest nam razem ze soba zajebiscie i WOGLE - rada taka nic na sile - badz 100% naturalny szczery...jestes w koncu czlowiekiem a nie komputeremmm..... przemysl to :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi