Gość Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 mam problema...otoz po zerwaniu z dziewczyna zaczalem kolegowac sie/przyjaznic z pewna fajna dziewczyna...znamy sie od 3 miesiecy i jest naprawde super jako kolezanka..smiejemy sie z tych samych rzeczy i ogolnie sielanka....no i od jakiegos czasu serducho mi chyba mocniej zabilo bo ciagle o niej mysle itp.. przymiezam sie do zaproszenia jej(po nowym roku juz) do jakiejs kawiarnii, kina itp. a nastepnie zapytania sie czy moze byc cos wiecej(czyt.bycie ze soba)... ale boje sie ze mi odmowi i potem nie bedzie juz tak jak wczesniej(niby bedziemy przyjaciolmi ale wiecie moze pozostanie taki jakby hmmm....zal z mojej strony a z jej strony obawa????) wiec poradzcie drodzy Koledzy!!! "ryzykowac i walczyc" , czy zostawic tak jak jest?? (wolalbym "ryzykowac" bo czuje sie dziwnie-jak zakochany ?!?!? :lol: :lol: :lol: ale jak mowilem boje sie)..aha Ona ma chlopaka ale jest jej z nim zle :D 8O :D 8O thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 dzialaj chlopie dzialaj 8) :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 cóż ... młody jestem ale doświadczony... najpierw dyskretnie a potem prosto z mostu... moja rada... bądź szczery.... jak nie wyjdzie pamiętaj że zawsze będzie jeszcze okazja... trzeba tylko chcieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ryzykuj!!! I niech moc ( of LOVE ) będzie z tobą! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 To tak jak z O/C jest ryzyko jest zabawa :) Pamietaj do odwaznych swiat nalezy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 To tak jak z O/C jest ryzyko jest zabawa :) Pamietaj do odwaznych swiat nalezy!! no tak tylko czasami mozesz przekroczyc granice ryzyka a wtedy jest juz "niefajnie"...i tak wlasnie moze byc z moja sprawa(ale chyba nie musi nie?)....aha czesto przysyla mi fajne smsy konczac "caluje" itp., czesto mi mozwi jak jej zle i nudno z jej chlopakiem.....kurcze chyba sie odwaze??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 To tak jak z O/C jest ryzyko jest zabawa :) Pamietaj do odwaznych swiat nalezy!! no tak tylko czasami mozesz przekroczyc granice ryzyka a wtedy jest juz "niefajnie"...i tak wlasnie moze byc z moja sprawa(ale chyba nie musi nie?)....aha czesto przysyla mi fajne smsy konczac "caluje" itp., czesto mi mozwi jak jej zle i nudno z jej chlopakiem.....kurcze chyba sie odwaze??!! Dokładnie jak by sie ta każdy z facetów zastanawiał to już dawno gatunek homo by wyginął. pomyśl a co masz do stracenia ??? nic dokładnie nic . najwyżej sie dowiesz ze ona woli cie mieć jako przyjaciela a nie chłopaka a to nawet czasami lepiej .Nie łam sie i start powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Działaj jak ci daje rozne znaki i mowi ze jej nudno z obecnym chlopem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ryzyko i szczerosc! hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 nie sadzisz ze takie sprawy to sie nie nadaja na tweaka ? polecam "bravo" albo "dziewczyna" albo inne takie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 nie sadzisz ze takie sprawy to sie nie nadaja na tweaka ? polecam "bravo" albo "dziewczyna" albo inne takie tam to by dostal odpowiedz w stylu "bierz ja na sile najlepiej w samochodzie" :wink: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 wogole to kazdy taki 'problem' z dziewczyna jest wyjatkowy , i chocby nie wiem jak dokladnie go opisal to on sam wie najlepiej co ma zrobic w danej sytuacji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Sluchaj... jedna zasada... zanim jej powiesz decydujace slowa stan naprzeciwko niej - tulow, stopy, glowa (cale cialo) musza byc skierowane rownolegle do jej ciala i patrz jej przez 10 sek. w oczy, potem powiedz co chcesz.... to zawsze dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 nie sadzisz ze takie sprawy to sie nie nadaja na tweaka ? polecam "bravo" albo "dziewczyna" albo inne takie Za sensacje w stylu bravo <span style="color:red;">[ciach!]</span> nie respect bracia tweakerzy klawiatura na bok zrobie wam z mózgu liryczne tornado :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 nie wiele zrozumialem z wypowiedzi mojego przedmowcy (Zxc), ale odpowiadam: "GIT COOL 3M LUZ" heheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 No risk no fun :D :D Do boju :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 jak teraz nie ZARYZYKUJESZ bedziesz zalowal do konca zycia (czytaj gdy nie wykrecisz proca na max'a to nie bedzie zabawy ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Napisz do Twista to ci pomoga. A tak na serjo "Najlepiej byc szczerym, mozna sobie w latwy sposób zaoszcedzic wiele bólu i rozczarowań" Koniec cytatu Cytat zaczerpniety z mojej ex kiedy mi powiedziala ze poznala berdziej wartosciowego goscia odemnie i ze nie mogla by mnie zdradzac i to koniec. A ten gosc to jakis gogus non stop go na uczelni widze na zelu i w obcislym sfeterku szpanujacego motorolka v50 cos czuje ze bedzie jakas solówa. Ale poznalem 2 tyg temu fajniejsza ladniejsza . Zyczcie mi szczescia. ( Z nowa panna i na solówie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A to lowelas z Ciebie tu swiruje ze mysli o niej itp... hehe i za nastepna sie bierze. ladnie z Ciebie ziolko ! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Napisz do Twista to ci pomoga. A tak na serjo "Najlepiej byc szczerym, mozna sobie w latwy sposób zaoszcedzic wiele bólu i rozczarowań" Koniec cytatu Cytat zaczerpniety z mojej ex kiedy mi powiedziala ze poznala berdziej wartosciowego goscia odemnie i ze nie mogla by mnie zdradzac i to koniec. A ten gosc to jakis gogus non stop go na uczelni widze na zelu i w obcislym sfeterku szpanujacego motorolka v50 cos czuje ze bedzie jakas solówa. Ale poznalem 2 tyg temu fajniejsza ladniejsza . Zyczcie mi szczescia. ( Z nowa panna i na solówie ) wiesz ja tez mam zel na glowie i nie uwazam ze jestem gogusiem :lol: :lol: :lol: a normalny chlopak...a zel mam na glowie z przyzwyczajenia(5 lat juz :lol: :lol: ) i dlatego ze mam dosc suche wlosy i jak nie zrobie zelem to mam prawie siano na łbie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 To tak jak z O/C jest ryzyko jest zabawa :) Pamietaj do odwaznych swiat nalezy!! no tak tylko czasami mozesz przekroczyc granice ryzyka a wtedy jest juz "niefajnie"...i tak wlasnie moze byc z moja sprawa(ale chyba nie musi nie?)....aha czesto przysyla mi fajne smsy konczac "caluje" itp., czesto mi mozwi jak jej zle i nudno z jej chlopakiem.....kurcze chyba sie odwaze??!! No skoro tak sprawa się przedtawia to chyba dziewczyna daje Ci dość jasne wskazówki, co do tego jak masz się zachować... Nie zastanawiaj się i działaj :) Chyba nie oczekujesz że to ona zrobi pierwszy krok. Zrób to - bo popełnisz mój błąd, którego żałuję do tej pory a też sie zastanawiałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ZAproś ją na sylwestra i wtedy już jest twoja (ja tak robie), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Aha no ale ten jej chłopak hmmm jak jakiś lamer to no problem gorzej jak kafar "BYć zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo , zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ZAproś ją na sylwestra i wtedy już jest twoja (ja tak robie), problem w tym ze Ona pojechala na Sylwka do tego swojego chlopaka :cry: :cry: :cry: (ale nie chciala :lol: :lol: :lol: - bardziej z przyzwyczajenia) gdzies za Łodzia (on tam mieszka)...a jak jej chlopak wyglada to nie wiem :lol: 8O :lol: ... ale chyba nie kafar...mam nadzieje :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Napisz do Twista to ci pomoga. A tak na serjo "Najlepiej byc szczerym, mozna sobie w latwy sposób zaoszcedzic wiele bólu i rozczarowań" Koniec cytatu Cytat zaczerpniety z mojej ex kiedy mi powiedziala ze poznala berdziej wartosciowego goscia odemnie i ze nie mogla by mnie zdradzac i to koniec. A ten gosc to jakis gogus non stop go na uczelni widze na zelu i w obcislym sfeterku szpanujacego motorolka v50 cos czuje ze bedzie jakas solówa. Ale poznalem 2 tyg temu fajniejsza ladniejsza . Zyczcie mi szczescia. ( Z nowa panna i na solówie ) wiesz ja tez mam zel na glowie i nie uwazam ze jestem gogusiem :lol: :lol: :lol: a normalny chlopak...a zel mam na glowie z przyzwyczajenia(5 lat juz :lol: :lol: ) i dlatego ze mam dosc suche wlosy i jak nie zrobie zelem to mam prawie siano na łbie :lol: :lol: Musial bys go zobaczyc to bysmy porozmawiali. Nie wyddaje mi sie zebym powiedzial ze ci co uzywaja zelu to same gogusie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No to staryyyy... dzwonisz do niej i mowisz, ze idziecie razem na impreze.... bez wahania w glosie, ona przyjezdza, super sie bawicie, odchodzicie w kierunku zachodzacego slonca. THE END Taka historyjke ci proponuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No to staryyyy... dzwonisz do niej i mowisz, ze idziecie razem na impreze.... bez wahania w glosie, ona przyjezdza, super sie bawicie, odchodzicie w kierunku zachodzacego slonca. THE END Taka historyjke ci proponuje :D he,he.... jasssnneee....tez bym tak chcial ale raczej niemozliwe, nierealne,...itp.. a po drugie zima prawie wogole niema slonca i tym bardziej nie zachodzi(no chyba ze o 15 po poludniu :lol: !!! wiec musialbym czekac prawie do wiosny :wink: :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ehh co by tu ci poradzic heh w sumie mam bardzo podobny problem :)) i ciagle sie zastanwiam co zrobic :), bo co bedzie jak nie wyjdzie ? tak gupio troche, ale z drugiej strony nie sproowac to tez gupio :P heh chyba ty sam wiesz najlepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 powiem taq: jesli chcesz z nia byc - to podstawa oprocz rozumienia sie jest konakt fizyczny - calowanie - przytulanie - dziewczyna czuje sie wtedy bezpiecznie i wie ze jest potrzebna - to bardzo fajne uczucie.... oczywiscie nie prosto z mostu.... to trzeba wyczuc - bo mozna dostac po ryju :D cialo i such sa jednoscia i musi tak byc jesli zaniedbasz jedno to i drugie bedzie cierpiec i klapa moze byc.... Ja od wczoraj jestem zajebiscie szczesliwy - mianowicie - kolezanka z ktora sie dobrze znam gdzies od 2 miechow stala sie dziewczyna - jest nam razem ze soba zajebiscie i WOGLE - rada taka nic na sile - badz 100% naturalny szczery...jestes w koncu czlowiekiem a nie komputeremmm..... przemysl to :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 aha patrz moj podpis - to text mojej obecnej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...