makakus Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Wiecie jak włączyć inny komputer poprzez siec lokalną :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 trza miec karte z WOL (wake on lan) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 o wlasnie, ale jesli juz mam to jak turn on??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 wtrzeba pamietaz o wlaczeniu tej funkcji w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 q2, RS, to wiem, ale jak dac sygnal innemu komputerowi alby sie włączył (mam WOL, wlaczony w biosie, kabelek łączacy karte sieciową z mobo, ---->Sieć działa, switch Surecom osmioportowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zylka_ Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 musisz ściągnąć sobie programi który puści specjalnie spreparowany pakiet na podany adres ip w lanie. Niestety nie pamiętam linka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 :> też bym chciał wiedzieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jacek skoro chcesz wiedziec, to ja podbijam topic wyzej aby wiecej ludzi go zauwazylo, moze ktos bedzie wiedzial skad jakis program sciagnac, heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 od producenta karty/chipsetu sieciowki... jesli ma funkcje WOL to i progz jest dodawany lub do sciagniecia pod rozne systemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...