pablo163 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Witam jestem za granica i mam przyjemnosc z kozystania z lacza satelitarnego w kawiarence szkoda ze to za 1h =4E ale ten transfer fajna sprawa .Nie mialem przyjemnosci korzystac z neostrady ale tu strony sie tak zawaliscie laduja ze to szok jak wruce do domu na modem to bedzie szok :) Przy sciaganiu pliku z nvidia.pl mam 22-26Kb/s. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Nie ma sie czym podniecac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulu Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 czy 26 KB/sec za 4 euro to chyba slabo (bynajmniej mi sie tak wydaje ze transfer 26KB to nie wiele jezeli liczac cale lacze na 1 osobe. A jakie to lącze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Jakim cudem masz 22 -26 kb/s z nvidia.pl skoro oni sami ograniczyli transfer wyjściowy z ich serwa do 7kb/s na sesje ?!?!!! 8O . Oto ich text: "Ze względu na duże obciążenia serwera zmuszeni zostaliśmy do wprowadzenia pewnych ograniczeń. Obecnie może zalogować się maksymalnie 30 użytkowników (po 2 sesje na każdy adres IP) i transfer został ucięty do 7kb/s na sesję. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 to ja na radiolini ściągam z nvidia.pl po 36-40 kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 poprawka kiedyś z nvidia.pl miałem takie transferym mówie ogólnie o internecie jak na łącze satelitarne to bardzo słabo te 26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Aaaa ... sorka sprawdziłem te transfery z nvidia.pl .... mój bład ... piszą co innego a co innego jest ... w tej chwili ściagnąłem denty od nich i średni transfer mi wyszedł ... 52 kb/s :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 LOL ja an staelite to ja ma zwykle i ciagne z kazzaa jakis sie dobry klijent trafi 500kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Nie podniecam sie tu chodzi non stop 13komputerw i na kazdym ktos cos robi w necie siedz " mlolatow i karaja w jakies giry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 1h =4EQucze nawet TelePies u nas tak nie zdziera z loodzi , podaj gdzie sa takie drogie kawiarenki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 teraz sciagam benchmarka i mam 90Kb/s lol :) ale fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 1h =4EQucze nawet TelePies u nas tak nie zdziera z loodzi , podaj gdzie sa takie drogie kawiarenkiW brukseli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 szkoda ze te kompy to zlomy jak dla mnie bo doom 3 sie tnie ale plazmowy sa :) mam na co patrzec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...