frupel Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 stalem sie dzis niezbyt szczesliwym posiadaczem opticslima 2420 . zainstalowalem sterowniki , restart , wszystko ladnie pieknie podlaczam wykrywa , proboje cos zeskanowac.. i tutaj problem przy preview lampka miga na skanerze pare chwil po czym otrzymuje komunikat "skanowanie nie powiodlo sie " probowalem reinstalowac sterowniki, instalowac inne ze strony producenta i strony polskiej , najnowsze stery od usb 2.0 tudziez VIA USB Filter Patch i 4in1 ... ( mam DFI ad77 infinity na KT400A ) po paru nieudanych probach bez resetu dostaje komunikaty ze skaner w ogole nie jest podlaczony albo ze jest zajety ( zaleznie z jakiego programu wywoluje skanowanie ) ciekawostka taka ze zaleznie od tego ile razy po reinstalce sterow podlacze to wykrywa mi go pod innymi nazwami poczynajac od "usb scanner " lub "usb scanner #2 " , po kolei #3 #4 #5 itd tongue.gif problem jak byl tak jest i nie wiem juz co robic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frupel Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 poszedlem przetestowac skaner do znajomego , dzialal oczywiscie bez problemu.. najlepsze bylo to ze po powrocie i podlaczeniu u mnei w domu ruszyl bez problemu ! potrzebowal spceru ?? rozruchu ? o_O chyba nigdy nie przestane dziwic sie komputerom i kobietom :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...