MKa11 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Niestety widzę, że poziom merytoryczny a zwłaszcza językowy tego forum poleciał ostro w dół - ostatnio głównie wchodzę na forum i patrzę jak i ile mało cenzuralnych słów leci w kolejnych postach... Chyba skończy się tak, że niektórzy przestaną zaglądać na forum bo chamstwo i wulgarne odzywki panoszące dosłownie wszędzie zniechęcają ich do jakichkolwiek odpowiedzi... Męczące jest przeszukiwanie postów pod względem "językowym" i poprawianie ich i zastępowaniem częsci słów znaczkami - znudziło mi się to już - za dużo zdecydowanie takich postów. W końcu zacznę usuwać takie posty albo banować takich "osobników" bo mnie zależy, żeby jakiś poziom to forum reprezentowało. Do kilku osób z forum wysyłałem prośby o zaprzestanie używania słownictwa powszechnie uznanego za obelżywe i ukrócenie chamskich odzywek - widzę jednak, że na dłuższą metę nie zdało to egzaminu - nie dotarło do nich widocznie, że nie są na ulicy z kumplami a na forum publicznym - szkoda, bo widzę, że wszędzie poziom kultury obniżył się znacznie. Teraz kilka wycieczek osobistych: Kacper_ExPC - na prośbę zareagował obrażaniem innych - to imho nie nie jest normalne zachowanie, zresztą w dalszych odpowiedziach pokazał swój poziom wypowiedzi. Słusznie IMHO dostał bana - nie trawię takiego zachowania - zresztą jak mu nie odpowiadają zasady panujące na forum - niech szuka szczęscia gdzie indziej... Yoshi_80 - odnośnie krytyki - może i mod budzika nie jest wg ciebie ważną sprawą - ale - na niektórych forach i na poważanych zagranicznych stronach ukazują się artykuły które z komputerami i o/c nie mają nic wspólnego + "imprezy" z uszkodzonymi lub zniszczonym przez nich sprzętami - i nikt nie wpadł na pomysł, żeby wypominać autorom, że są "<span style="color:red;">[ciach!]</span>iarzami" Tristan, Fudoshin, Radek, PIT_er - fantastyczna zagrywka - nagle się obudziliście i wyzywacie innych m.in. Liska - typowe - brakowało Wam wcześniej odwagi żeby spróbować krytyki? Radek - widzę, że na b3d dobrze robią traktując Ciebie Plonkami :P Do wielu niewymienionych z xywki - czy musicie się tak chamsko odnosić do siebie nawzajem? ciekawe czy w domu też tak rozmawiacie?... Do "kilku wybranych" jakiś czas temu - prosiłem o trochę kultury - dziękuję za wysłuchanie mojej prośby... :( a wrzucanie na privie komuś to na prawdę szczyt kultury... Aha - mam niestety więcej lat niż Lisek i przyzwyczaiłem się do kultury panującej na niektórych forach i grupach dyskusyjnych - nie zamierzam dopuścić do tego, żeby na forum Tweaka zachowywano się jak na ulicy. Dlatego, od dzisiaj proszę o: nieubliżanie forumowiczom, nie stosowanie "słownictwa powszechnie uznanego za obelżywe" oraz "wrzucanie sobie nawzajem" bo jeden ma Intela a drugi AMD. Osoby, które piszą w wulgarny sposób i niestosujące się do w/w prośby mogą liczyć na wycinanie kawałków ich postów i jedno ostrzeżenie z mojej strony - w razie braku reakcji usuwam posty zawierające niecenzuralne słowa i wkrótce potem proszę Liska lub Marco o bana dla "wybrańca". Stało się - cenzura wraca - ale tylko i wyłącznie na wasze własne życzenie na prawdę przykro mi, że tak się dzieje ale w trosce o forum muszę posunąć się do takich zagrywek cenzorskich. Osobom, którym nie odpowiada proponowany przez mnie minimalny poziom kultury życzę szczęscia gdzie indziej - może załóżcie sobie inne forum gdzie będziecie mogli bluzgać sobie do woli? W chwili obecnej proszę Marco o usunięcie wszystkich banów ze "zbioru" i macie szanse się zrehabilitować - w przeciwnym wypadku obiecuję bana w ciągu kilku godzin.[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Chcialem to napisac w watku do Liska, ale jest zablokowany: (a nie bede tworzyl nowego) marco - moze nie probuj stwarzac w swoich postach obrazu jaki to jestes wielki-master-nieomylny-administrator-forum, bo tylko sie zblaznisz. Zeby uruchomic i zarzadzac takim forum wystarczy umiejetnosc czytania i podstawowa znajomosc jezyka angielskiego. Jesli cos nie dziala, to znaczy, ze nalezy to poprawic (lub powiedziec "sorry, ale nie umiem") a nie udawac, ze wszystko jest super. Lisek - zaluje, ze mnie nie bylo jak sie pojawiles, bo juz wiekszosc rzeczy zostala powiedziana, ale powiem ci tylko jeszcze jedno - mozna oceniac ludzi po tym co pisza, jak pisza i jak w okreslonych sytuacjach reaguja. Nie trzeba kogos widziec, zeby powiedziec np ze sie nie zna na komputerach, etc. Tak wiec wszystkie testy "a skad wiesz? przeciez mnie nie znasz" itp sa bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 i od czego by tu zaczać moze od tego ze jest tylko małym begginerem który tez ma swoje zdanie. Wiedzalem ze troszeczke iskrzy miedzy userami ale ne wiedzalem za az tak. I bede tu obiektywny i zjebie wszystkich :lol: Lisek, fakt gosciu czasami przeginasz pałe, posty typu o/c budzika itp sa na twoim stanowisku sa niepowazne i nie na miejscu. I musze tu przyznac racje wiekszosci, "uszkodzenie" dwóch p 120W jest bynalmniej niepowazne. [marze o takim sprzecie] Co to do reszty userów to rozumiem wasze rozgoryczenie, ale swoje zdanie mozna przedstwaniac bez używanie wyrazów których nie ma w słowniku ortograficzym, z drugiej strony takie UPIEKSZACZE wypowiedzi daja jej powazniejszy wydzwiek, K_urawa jego mac. To na razie bylo by tyle A DO MODERATORÓW nie widze argumentów do tego aby blokowac kontrowersyjne watki [wiadomo oo czy mówie], wiec po co sa blokowane. Niech sie kazdy wypowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Lisek - zaluje, ze mnie nie bylo jak sie pojawiles, bo juz wiekszosc rzeczy zostala powiedziana, ale powiem ci tylko jeszcze jedno - mozna oceniac ludzi po tym co pisza, jak pisza i jak w okreslonych sytuacjach reaguja. Nie trzeba kogos widziec, zeby powiedziec np ze sie nie zna na komputerach, etc. Tak wiec wszystkie testy "a skad wiesz? przeciez mnie nie znasz" itp sa bez sensu. Bardzo powierzchownie... Ja znam swoich kumpli a oni mnie bardzo dobrze, ale tylko przez to że znamy się przez kilkanaście lat, od czasów kiedy ostro waliłem w pieluche.... Tutaj mało kto mnie zna na tyle, aby mnie oceniac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 i od czego by tu zaczać moze od tego ze jest tylko małym begginerem który tez ma swoje zdanie. Wiedzalem ze troszeczke iskrzy miedzy userami ale ne wiedzalem za az tak. I bede tu obiektywny i zjebie wszystkich :lol: To sie nieźle zapowiada... Lisek' date=' fakt gosciu czasami przeginasz pałe, posty typu o/c budzika itp sa na twoim stanowisku sa niepowazne i nie na miejscu. I musze tu przyznac racje wiekszosci, "uszkodzenie" dwóch p 120W jest bynalmniej niepowazne. [marze o takim sprzecie'] Na moim stanowisku? :) LOL... Trudno. Widocznie ja jestem niepoważny i niesety czasem mam prawo do własnego wyboru. Myślałem że przynajmniej część z was ma poczucie humoru - wielce sie zawiodłem. Co to do reszty userów to rozumiem wasze rozgoryczenie, ale swoje zdanie mozna przedstwaniac bez używanie wyrazów których nie ma w słowniku ortograficzym, z drugiej strony takie UPIEKSZACZE wypowiedzi daja jej powazniejszy wydzwiek, K_urawa jego mac. To na razie bylo by tyle Nie, no dają strasznie poważny.... A DO MODERATORÓW nie widze argumentów do tego aby blokowac kontrowersyjne watki [wiadomo oo czy mówie], wiec po co sa blokowane. Niech sie kazdy wypowie Są wątki kontrowersyjne i chamskie, trzeba je rozróżniać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 i od czego by tu zaczać moze od tego ze jest tylko małym begginerem który tez ma swoje zdanie. Wiedzalem ze troszeczke iskrzy miedzy userami ale ne wiedzalem za az tak. I bede tu obiektywny i zjebie wszystkich :lol: Lisek, fakt gosciu czasami przeginasz pałe, posty typu o/c budzika itp sa na twoim stanowisku sa niepowazne i nie na miejscu. I musze tu przyznac racje wiekszosci, "uszkodzenie" dwóch p 120W jest bynalmniej niepowazne. [marze o takim sprzecie] O/c Budzika - ludzie - gdzie Wasze poczucie humoru??? BTW - znam takich uszkodzili więcej rzeczy i droższych - dla nich nie było to niepoważne - po prostu się zdarzyło - a ja teź chciałbym mieć np to co oni uszkodzili Co to do reszty userów to rozumiem wasze rozgoryczenie, ale swoje zdanie mozna przedstwaniac bez używanie wyrazów których nie ma w słowniku ortograficzym, z drugiej strony takie UPIEKSZACZE wypowiedzi daja jej powazniejszy wydzwiek, K_urawa jego mac. To na razie bylo by tyle Zacytuję znajomego grafika: "na graficznych nie ma takiego chamstwa" "jakos tak tam przyjemniej" A DO MODERATORÓW nie widze argumentów do tego aby blokowac kontrowersyjne watki [wiadomo oo czy mówie], wiec po co sa blokowane. Niech sie kazdy wypowie Został zablokowany bo zaczął przypominać "PSY" i niewiele wnosił do dyskusji oprócz wyzwisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Inna rzecz jak cos zepsujesz przez przypadek no i trudno. Ale jak ktos wali posta jaki to on jest zajebisty bo rozwalil peltiera, to juz mozna sie spytac czy ten ktos aby napewno powinien sie czyms takim zajmowac, ale to jeszcze nie wszystko. Ta sama osoba kilka dni pozniej daje posta, ze jest jeszcze fajniej i w ogole super bo udalo sie rozwalic i drugiego. A ciekawi mnie tylko jak sie poczul w tym momencie koles ktory nawet pisal na forum, ze czeka az Lisek zwroci peltiery, bo wtedy je do niego wysla... Jeszcze rozumiem, jakby cos sie rozwalilo przez extremalne oc, to by mozna sie tym chwalic, co i tak byloby dosc dyskusyjne, ale to sie stalo przez extremalne niedbalstwo... O modzie budzika juz nie mowie. (bo juz samo nazywanie dolutowania jakiegos kurde jednego kabelka do budzika MODEM jest dla mnie nie zrozumiale). Bo po co dawac jakies wartosciowe newsy... jak mozna pisac o... budziku. No to by bylo na tyle.. ide sobie zmodowac kolacje (podgrzac) a pozniej zmoduje telewizor pilotem (wlacze) i zmoduje lozko (rozloze, bo mam skladane) i odpoczne. PS: Lisek - to ci sie tylko tak wydaje, ze po tym co piszesz mozna sobie wyrobic tylko powierzchowne zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 k2 napisał: Co to do reszty userów to rozumiem wasze rozgoryczenie, ale swoje zdanie mozna przedstwaniac bez używanie wyrazów których nie ma w słowniku ortograficzym, z drugiej strony takie UPIEKSZACZE wypowiedzi daja jej powazniejszy wydzwiek, K_urawa jego mac. To na razie bylo by tyle Nie, no dają strasznie poważny.... Lisek chesz miec jesze jednego wroga? przestan sciemnac ok przykładzik ktoś mówi " przepraszam ale musisz stad wyjsc" lub "<span style="color:red;">[ciach!]</span>J!!!" kiedy szybciej zareagujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Zgadzam się ! Jeszcze 2 tygodnie temu był tu jakiś poziom ! A teraz ! Lepiej nie mówić. JAK PISZECIE TU BY MÓC PUBLICZNIE PRZEKLINAĆ TO SIĘ ODWALCIE !!! Jak tak publicznie przeklinacie to wyjdzcie na główną ulićę w waszym mięście/wsi i krzyknijcie "Kur.. M..." i wtedy zobaczymy ! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 marco - moze nie probuj stwarzac w swoich postach obrazu jaki to jestes wielki-master-nieomylny-administrator-forum, bo tylko sie zblaznisz. Zeby uruchomic i zarzadzac takim forum wystarczy umiejetnosc czytania i podstawowa znajomosc jezyka angielskiego. Jesli cos nie dziala, to znaczy, ze nalezy to poprawic (lub powiedziec "sorry, ale nie umiem") a nie udawac, ze wszystko jest super. Mylisz sie. - tak sie sklada ze to forum jest jednym z niewielu opartych na tym engine'ie z takim obciazeniem - wychodza rozne bledy - tak sie sklada ze swego czasu dosyc intensywnie bralem udzial w rozwoju phpBB w tej chwili tez mi sie zdarza wprowadzic pewne poprawki - niestety nie udalo mi sie znalezc postow z taka autokreacja mojego wizerunku - jesli rzeczywiscie jakis tak odebrales to przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 A ciekawi mnie tylko jak sie poczul w tym momencie koles ktory nawet pisal na forum, ze czeka az Lisek zwroci peltiery, bo wtedy je do niego wysla... To tylko swiadczy o poziomie firmy ktora dostarcza sprzet jesli po testach jedzie jako "nowka" do osoby ktora ja zamowila. Jest to nie tylko naganne co niedopuszczalne z prawnego punktu widzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Zgadzam się ! Jeszcze 2 tygodnie temu był tu jakiś poziom ! A teraz ! Lepiej nie mówić. JAK PISZECIE TU BY MÓC PUBLICZNIE PRZEKLINAĆ TO SIĘ ODWALCIE !!! Jak tak publicznie przeklinacie to wyjdzcie na główną ulićę w waszym mięście/wsi i krzyknijcie "Kur.. M..." i wtedy zobaczymy ! :twisted: nie zebym był wulgary i bronil ludze którzy tu rzucaja miesem, ale z załorzenie ludze nie klną bez powodu... [no chyba ze ktos jest tak wychowany i w rozmowie co drugi wyraz uzywa łacznika K@$#@, to przepraszam] Ja przeklinam jak mam powód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Inna rzecz jak cos zepsujesz przez przypadek no i trudno. NO a o czym ja ciągle mówie?!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 ktoś mówi " przepraszam ale musisz stad wyjsc" lub "<span style="color:red;">[ciach!]</span>J!!!" kiedy szybciej zareagujesz? Masz racje - 2 szybciej - zareaguję usuwając jego post - ale o to chyba nie chodziło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 marco - nie ma za co przepraszac ;) tylko uwazalbym komu daje konta administratorow/ moderatorow ;) Lisek - ty chyba naprawde nie rozumiesz tego co czytasz. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Co do peltów Liska - czemu na niego tak wjeżdżacie że popsuł coś co większość z nas chciałaby mieć? Jak się coś zrobiło niechcący to szkoda, ale to nie powód żeby komuś tak wrzucać. Na marginesie - ja skasowałem swojego opla astre , wszyscy wkoło o tym wiedzą , a nikt mi nie wrzuca że rozwaliłem coś co on chciałby mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Lisek - ty chyba naprawde nie rozumiesz tego co czytasz. :? Rozumiem doskonale... może przeczytaj jeszcze raz co ty napisałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 ktoś mówi " przepraszam ale musisz stad wyjsc" lub "<span style="color:red;">[ciach!]</span>J!!!" kiedy szybciej zareagujesz? Masz racje - 2 szybciej - zareaguję usuwając jego post - ale o to chyba nie chodziło? Nie o to mi dokladnie chodzilo, ale widze te zatrybiles, REAKCJA JEST PO PROSTU SZYBSZA. Sorry za bluzgi ale zmusila mnie do tego sytuacja... juz nie bede Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Inna rzecz jak cos zepsujesz przez przypadek no i trudno. Ale jak ktos wali posta jaki to on jest zajebisty bo rozwalil peltiera, to juz mozna sie spytac czy ten ktos aby napewno powinien sie czyms takim zajmowac, ale to jeszcze nie wszystko. Ta sama osoba kilka dni pozniej daje posta, ze jest jeszcze fajniej i w ogole super bo udalo sie rozwalic i drugiego. No, taki zachwycony to on tym nie był. A ciekawi mnie tylko jak sie poczul w tym momencie koles ktory nawet pisal na forum, ze czeka az Lisek zwroci peltiery, bo wtedy je do niego wysla... Jak mu nie karzą za to zapłacić (przynajmniej za jednego) to będzie to dość dziwne. A tamten dostanie nowe. Jeszcze rozumiem, jakby cos sie rozwalilo przez extremalne oc, to by mozna sie tym chwalic, co i tak byloby dosc dyskusyjne, ale to sie stalo przez extremalne niedbalstwo... Jak ja mam taki dzień, że wszystko psuję, to nie tykam kompa - Lisek nie wziął tego pod uwagę, jakby się jeszcze zabrał do motażu WB to by rozwalił swojego Athlona - czasami po prostu czego się dotknie to się rozwala. O modzie budzika juz nie mowie. (bo juz samo nazywanie dolutowania jakiegos kurde jednego kabelka do budzika MODEM jest dla mnie nie zrozumiale). Bo po co dawac jakies wartosciowe newsy... jak mozna pisac o... budziku. Może chciał się pocieszyć po tych Peltkach :lol: poza tym to było śmieszne. Ale co ja będę go bronił - przecież sam umie. A tak na marginesie, to Lisek nie ładuj na forum wszystkiego na co przyjdzie ci ochota - na przyszłość - dawaj to na oślą łączkę, bo na hardware to nie pasuje, a do tego wywołuje takie wojny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 k2 napisał: Lisek chesz miec jesze jednego wroga? przestan sciemnac ok przykładzik 1) ktoś mówi " przepraszam ale musisz stad wyjsc" 2) lub "<span style="color:red;">[ciach!]</span>J!!!" kiedy szybciej zareagujesz? 1) OK 2) sam SP#######J!!!!! (censored by Varrol) Uwaga powyższy tekst zawierał niecenzuralne wyrażenie i został przeze mnie zmieniony, gdyż juz dostałem upomnienie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Bany i cenzura na dzien dzisiejszy wydaja sie dobrym wyjsciem z sytuacji, co do budzika: - opierdzielanie wlasciciela strony za lekki OT (lekki bo to tez elektronika) jest smieszne -mam podobny i musze z nim *&&^*^& raz na tydzien na balkon wychodzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 k2 napisał: Lisek chesz miec jesze jednego wroga? przestan sciemnac ok przykładzik 1) ktoś mówi " przepraszam ale musisz stad wyjsc" 2) lub "<span style="color:red;">[ciach!]</span>J!!!" kiedy szybciej zareagujesz? 1) OK 2) sam SPERDALAJ!!!!! widze ze reakcje sa takie jak przewidywałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 ktoś mówi " przepraszam ale musisz stad wyjsc" lub "<span style="color:red;">[ciach!]</span>J!!!" kiedy szybciej zareagujesz? Masz racje - 2 szybciej - zareaguję usuwając jego post - ale o to chyba nie chodziło? chciałbym jeszcze cos sprostowac to SPI#%#^ nie jest do ciebie lisku to tylko przyklad zeby uargumentowac to co pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 widze ze reakcje sa takie jak przewidywałem... brawo - jeżeli bawi Cie prowokowanie takiej wymiany zdań - gratuluję :P Mam nadzieję, że to ostatni raz - ostrzegam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 k2 napisał: Lisek chesz miec jesze jednego wroga? przestan sciemnac ok przykładzik 1) ktoś mówi " przepraszam ale musisz stad wyjsc" 2) lub "<span style="color:red;">[ciach!]</span>J!!!" kiedy szybciej zareagujesz? 1) OK 2) sam SPERDALAJ!!!!! widze ze reakcje sa takie jak przewidywałem... Ty chyba trochę ciężko kojarzysz - zagraj sobie w to to się trochę powyżywasz: http://lesnik.icelord.net/ (to było na oślej) i jak skończysz to wróc tu z powrotem. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 widze ze reakcje sa takie jak przewidywałem... brawo - jeżeli bawi Cie prowokowanie takiej wymiany zdań - gratuluję :P Mam nadzieję, że to ostatni raz - ostrzegam Zacznijmy od tego ze to był mój pierwszy raz i ostatni [jestem przeciwnikiem wulgaryzmów] osterzegasz mnie juz drugi raz [nie wiem po co] to juz dotarło do mnie nie bawi mnie wywolywanie takiej wymieny zadan, chałem tylko podkeslic "jak wulgaryzmy działaja na osoby które je odbieraja" a tak w ogóle nie bawi mnie cała ta sytuacja, która nie ja wywołałem mam nadzeje ze mne dobrze zrozumiales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Chlopaki jedno wam powiem zbazniliscie sie, zeby dac czlowiekowi bana za to ze napisal kikla slow krytyki, nikt was juz nie bedzie bral na powaznie, bo jak tu z kims rozmawiac skoro na plecach czujesz oddech banna? Lisy mieszkaja w lesie sa dzikie i podstepne, chyba powinienes wrocic do tego lasu wraz z reszta twoich sprzymierzencow, tam ci bedzie naprawde duzo lepiej w koncu tam panuje prawo dzungli dokladnie takie jakie tu probojesz narzuicic. Do Liska odnoscnie postu ktory zostal zamkniety: Wiesz co, bulwersowanie jest dużo zabawniejsze i przyjemniejsze niż schylanie się czy lizanie pupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Chlopaki jedno wam powiem zbazniliscie sie, zeby dac czlowiekowi bana za to ze napisal kikla slow krytyki, nikt was juz nie bedzie bral na powaznie, bo jak tu z kims rozmawiac skoro na plecach czujesz oddech banna? Lisy mieszkaja w lesie sa dzikie i podstepne, chyba powinienes wrocic do tego lasu wraz z reszta twoich sprzymierzencow, tam ci bedzie naprawde duzo lepiej w koncu tam panuje prawo dzungli dokladnie takie jakie tu probojesz narzuicic. Do Liska odnoscnie postu ktory zostal zamkniety: Wiesz co, bulwersowanie jest dużo zabawniejsze i przyjemniejsze niż schylanie się czy lizanie pupy. Ojej :) No popatrz, kto tutaj się zbłaźnił rzucając bluzgami po forum? Kolejny przypadek, który najpierw zrobi a później pomyśli (i to w wersji optymistycznej...)... Życzę szczęścia w życiu :)) Ale mnie kolego rozbawiłeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Chlopaki jedno wam powiem zbazniliscie sie, zeby dac czlowiekowi bana za to ze napisal kikla slow krytyki, nikt was juz nie bedzie bral na powaznie, bo jak tu z kims rozmawiac skoro na plecach czujesz oddech banna? Nie chodziło kilka słów krytyki ale sposób jej prezentacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ale sie narobiło, ale dobrze kazdy powiedzial swoje zale i co o tym mysli. Ale.... a juz sie nie odzywam bo znowu bedzie ze moja wina? I dostalem za pare slow prawdy. Lichu zycze ci kolejnych spalonych paltierow i XP. A tak btw ten XP to by byl juz 5 czy 6?? Tylko znowu nie klam bo cie do sadu..... nie bede konczyl :P Sam wiesz jak bylo prawda??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...