pho Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) Znalazlem takiego sempa oto link do niego http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=3070 Zastanawiam sie czy to nie AMD Athlon64 na jadze Venice ze zmniejszonym cachem i obnizonym taktowaniem? Jak tak to moze byc ciekawa propozycja za okolo 400zl. Ciekawe jaki ma mnoznik i jak sie kreci wiecie cos na ten temat!? Edytowane 25 Grudnia 2005 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Już dawno o nim słychać, nawet na forum. Taktowanie ma normalne jak A64 3000+ czyli 1.8GHz, to błąd w opisie, mnożnik x9. W Apollo kosztuje 368zł, mam właśnie stamtąd i leci 2.7GHz (jeszcze w trakcie testów :-)). Poza tym różnica w cache'u jest widoczna w wymagających grach, ogólnie raczej niezauważalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 O cholerka, na 2.7? ładnie :) na ile go dovoltowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ja mam z esc i idzie na 2500mhz przy 1,44V, wyżej to już będzie postęp, jestem nadal w czasie testów, ale ogólnie procek jest dobry, więc lepiej brać sempka niż athlona jeśli masz 400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 A tu 2 tematy z Sempami związane, tam jest większośc odpowiedzi. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...l=sempron++S939 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...l=sempron++S939 Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ale planuje plytke DFI LanParty nf4 i podobno te sempy jakos zle dzialaja z tymi plytkami?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) O cholerka, na 2.7? ładnie :) na ile go dovoltowałeś?Patrz na sygnaturkę ;-) Edytowane 2 Stycznia 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ale planuje plytke DFI LanParty nf4 i podobno te sempy jakos zle dzialaja z tymi plytkami?!Po co LanParty jak stac cie na te mobo to stac cie na lepszego proca. Ja mam DFI nf4 Infinity i wszystko gitas, narazie testuje mojego semprona leci na 2700 ale to nie jest max bo napiecie mialem 1.575 i byl stabilnie. Wiec mysle ze troche wiecej wyciagne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Masz racje chyba kupie Athlon64 3200 Venice lub opterona 144 na s.939 ale jeszcze sie zobaczy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...