adeekk1989 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Otóż mam taki problem że jak drukuję jakiś tekst (przewaznie czarny) to po iluś tam stronach zaczynają pojawiać sie białe paski. Pomyślałem z początku że to z braku tuszu lecz gdy napełniłem po kilku minutach znowu ten sam proces miał miejsce. Czy ktoś wie o co chodzi?? Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 chyba masz zatkane dysze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WildWolf Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A ja mam wlasnie problem i to nie jeden: -zatkana dysza -skrzypienie -zacinanie się -po okresie gwarancyjnym -strasznie szybkie zużywanie sie atramentu Bawić sie z tym szitem czy kupić coś nowego? Dodam, że jedna z wielu wad tej drukarki jest praca. Jak coś drukuje to całe biurko się trzęsie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...