Thomekk Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Thomson 27lb130s5 czy ktos ma taki telewizor, i moglby napisac jak sie sprawuje i co o nim sadzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 straszna kaszana, lepiej poszukaj jakiegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 straszna kaszana, lepiej poszukaj jakiegoś innego. Sprecyzuj swoją wypowiedź. Dlaczego tak sądzisz ?? Widziałeś na własne oczy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomekk Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 za pozno, juz kupiony :/ starsi nie chcieli mnie sluchac w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Sprecyzuj swoją wypowiedź. Dlaczego tak sądzisz ?? Widziałeś na własne oczy ?? No skoro zabrałem głos to chyba widziałem, obraz jest nie ostry, rozmywa się na krawędziach, brak czerni coś podobnego do serii t51 samsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomekk Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 moje peirwsze wrazenia opisalem tutaj, http://hdtv.com.pl/index.php?name=PNphpBB2...c&p=10107#10107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locoloco Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 witam niestety uważam ,ze nie był to dobry wybór. Słabe czasy rakcji powoduja duze smuzenie szczególnie przy troche słabszym sygnale. W tej klasie masz znacznie lepsze modele. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...