Mr.Martin Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam Czy ktos z was posiada klawiature bezprzewodowa na USB i jest w stanie uruchmic kompa za pomoca kombinacji klawiszy ? Bo u mnie w zaden sposob nie chce isc i mysle ze to wina archotektury oszczedzania baterii ( chociaz port USB zasilany jest caly czas ( przestawiona zworka USB-PWR na plycie) to nadajnik nie prowadzi komunikacji z klawiatura ( zeby oszczedzac baterie) dopuki nie otrzyma sygnalu logicznego z kompa w momencie jego uruchomienia za pomoca przycisku na obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 NIE WIEM CZY TO CIĘ BEDZIE SATYSFAKCJONOWAĆ. Mam klawiature bezprzewodową ale nie na USB tylko PS/2. Włączam komputer za pomocą przycisku power na klawiaturrze,ale wczesniej w BIOSIE trzeba włączyć jakąś opcję.Nie pamiętam jaką. Wiem ze była tam opcja Mouse :D i Keyboard98.Ja mam to drugie i działa. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...