pr1nce Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 witam kompa mam jak w podpisie. chcialem dokupic do niego radka x800gto, ale dowiedzialem sie ze na mojej mobo ( kt600) owy radeon ma problemy z rozwinieciem skrzydel...pomyslalem ze zmienie sobie mobo za doplata na jakas z nforce2 ( nie ma juz tego problemu z wydajnoscia), ale doszedlem do wniosku, ze moze czas sprzedac procka i plyte z podpisu, dolozyc pare zl i kupic cos z a64+mobo... karty na pcie sa tansze, wiec zaoszczedze troche nakarcie (jakies200zl). teraz moje pytanie... procka i mobo sprzedam za 400zl (przy optymistycznym zalozeniu ;) ) dolozyc moge 300zl. 300+400=700 :) wiec: jak mobo i jaki procesor za 700zl ? plyta MUSI byc stabilna, miec PCIE najlepiej w SLI. oczywiscie procesor bede podkrecal, takze musi byc dobry pod wzgledem oc. co kupic? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Sempron 3000 64 Venice za okolo 400zl. MoBo Asrock K9 939DUAL (Uli M1695) za okolo 240zl. To daje 640zl Nierozumiem czemu chcesz SLI jak Grafe kupujesz X800GTO.Ja w tej cenie niewidze dobrej plytki z SLi i zarazem do O/C. Z SLI by sie znalazla w tych granicach ale zeby miala jeszcze dobre O/C to dlamnie niema dobrej plytkiw tej cenie! Oczywiscie zeby miala SLI i byla dobra do O/C! Moze sie myle!! To niech ktos mnie poprawi!!!!!! :wink: Totalnie zakrecony tekst mi wyszedl wyzej <_< Jak ktos go zrozumie to bedzie dobrze :D Pozdro 4All Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...