Ksiunc Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Zwracam sie z prosba o odpowiedz na pytanie czy pamieci DDR2 beda dzialaly na plycie ASUS A8N-SLI PREMIUM z pelnia swoich mozliwosci tj. 533 MHz. Procesor AMD 3000+, 3200+, ewentualnie 3800+ X2 Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Ksiunc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 A czy widzisz aby ta plyta obslugiwala ddr2?? Moze warto chwilke pomyslec wejsc na strone producenta i poczytac o tym produkcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiunc Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) sek w tym, ze nie widze, ale ile to razy bylo juz tak, ze zostala zagubiona gdzies jakas cyferka... lepiej zawsze upewnic sie. Prosze o podanie max ustawien szyny FSB z jaka udalo sie taktowac powyzsza plyte. (nazwa kosci pamieci takze sie przyda) ;). Chodzi mi o "domowy sposob" a nie o ciekly azot itd :) Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Ksiunc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Wskaz mi jedna plyte pod 939 ktora obsluguje takie pamieci Na stronie producenta zadko trafiaja sie takie byki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiunc Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Co do innych plyt to nie wiem jak z nimi jest. Po prostu nie mialem jeszcze czasu zaznajomic sie doglebnie z powyzszym tematem, wlasnie dlatego szukam odpowiedzi na nurtujace mnie pytania wlasnie tutaj. Czy ogolnie jest mozliwosc, aby odpalic ddr2 na tej plycie? Czy jest taka mozliwosc, aby poszlo z mniejsza czestotliwoscia? np 433Mhz jak pc3500? Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Ksiunc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 google poszukaj porownania To sa calkiem inne pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Człowieku ?! DDR2 i socket 939 ?? W ogole ci nie pojdzie - ani 433 Mhz ani 533 mhz ani zadną inną czestotliwościa! no chyba ze to bedą zwykłe DDRy... nie rozumiem, łatwiej zadac pytanie na forum..czekać...niz poszukać 3 sekundy w googla ? ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...