Skocz do zawartości
Ksiunc

Ddr2, A Plyta Asus A8n-sli Premium

Rekomendowane odpowiedzi

Zwracam sie z prosba o odpowiedz na pytanie czy pamieci DDR2 beda dzialaly na plycie ASUS A8N-SLI PREMIUM z pelnia swoich mozliwosci tj. 533 MHz. Procesor AMD 3000+, 3200+, ewentualnie 3800+ X2

Edytowane przez Ksiunc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sek w tym, ze nie widze, ale ile to razy bylo juz tak, ze zostala zagubiona gdzies jakas cyferka... lepiej zawsze upewnic sie.

Prosze o podanie max ustawien szyny FSB z jaka udalo sie taktowac powyzsza plyte. (nazwa kosci pamieci takze sie przyda) ;). Chodzi mi o "domowy sposob" a nie o ciekly azot itd :)

Edytowane przez Ksiunc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do innych plyt to nie wiem jak z nimi jest. Po prostu nie mialem jeszcze czasu zaznajomic sie doglebnie z powyzszym tematem, wlasnie dlatego szukam odpowiedzi na nurtujace mnie pytania wlasnie tutaj.

Czy ogolnie jest mozliwosc, aby odpalic ddr2 na tej plycie? Czy jest taka mozliwosc, aby poszlo z mniejsza czestotliwoscia? np 433Mhz jak pc3500?

Edytowane przez Ksiunc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku ?! DDR2 i socket 939 ?? W ogole ci nie pojdzie - ani 433 Mhz ani 533 mhz ani zadną inną czestotliwościa! no chyba ze to bedą zwykłe DDRy...

nie rozumiem, łatwiej zadac pytanie na forum..czekać...niz poszukać 3 sekundy w googla ? ehhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi