benek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zna ktos jakis progs do czyszczenia plikow The Bat jak sprawdzilem to w plikach z rozszerzeniem *.tbb zostaja wszystkie wiadomosci ktore byly w danym katalogu, nawet jak je usune to one zostaja w tych plikach (mimo ze w samym programie ich nie widac) najgorsze jest to ze jak cos sie wysyla to np duze zalaczniki zajmuja miejsce (mimo usuniecia) w plikach *.tbb zarowno w katalogu "Outbox" jak i "Sent" oraz "Trash" pomocy bo nie chce reinstalowac The Bat a te pliki *.tbb osiagnely juz gigantyczne rozmiary :cry: a wczesniej zastanawialem sie comi tak zre miejsce na C: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A po co Ci osobny program? Folder -> Usuń duplikaty (na wszelki wypadek :mrgreen: ) Folder -> Kompresuj I po zawodach, wywala naprawde wszystko co poleciało do śmieci. Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 :oops: najprostsze rozwiazanie najskuteczniejsze 8) dzieki maluszek po tym zabiegu przybylo mi na C: prawie 500MB 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nie zapomnij tez opróżnić kosza!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nie zapomnij tez opróżnić kosza!! wlasnie dzieki temu ze kosz w The Bat czyszcze regularnie to doszedlem ze cos jest nie tak - kosz byl pusty a plik za niego odpowiedzialny mial objetosc liczona w MB :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Hehehehe :D:D:D Też mi to trochę zajeło, zanim odkryłem kompresuj/defragmentuj. Ale do puki tego nie zrobisz, możesz jeszcze przeglądać usunięte wiadomości- z każdego folderu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...