Kula89 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Mam własnie ten problem bo nie wiem jaki z nich wybrać! Proszę o pomoc w wyborze! Zdaję się na ludzi którzy bardzo dobrze znają sie na procesorach! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Mam własnie ten problem bo nie wiem jaki z nich wybrać! Proszę o pomoc w wyborze! Zdaję się na ludzi którzy bardzo dobrze znają sie na procesorach! proste, athlon 2400+ = 15x133=2000MHz sempron2400+ = 10x166=1666Mhz Wybór należy do Ciebie, osobiście kupiłbym bardziej axp ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Taaak Ja bym wybrał athlona xp, tyle ze semprona moze jeszcze dorwiesz nowego a Athlona juz raczej nie. Athlon sie będzie lepiej kręcic (podobno) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 zależy od serii proca ... jeżeli jeszce axp ma odblokowany mnożnik to wybrał bym athlona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...