Skocz do zawartości
Gość khamilek

X700pro Vs Gf 6600

Rekomendowane odpowiedzi

Jak waszym zdaniem ?? Co lepiej wziac ?? Szafirka x700pro takty bodajze 425/840 czy GF 6600 Winfasta 300/550.

Ktora karta bedzie lepiej sprawowac sie po o/c ?

Ogolnie mam około 500zł do wydania i w tym przedziale tylko one sa interesujace (chyba ze bedzie jakis uzywany 6600GT z gwara )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli OC to GF 6600 kręcą się spokojnie do wartości GF 6600GT.

Miałem juz GF 6600 i krecił sie na 490/720 a to nie sa wartosci GT :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem krótko niebierz X700pro tylko poszukaj X700 z DDR3 będziesz miał to samo.

Z tego co wiem to na Skąpcu da sie kupić takiego Pallita za 350 zł.

Co do tego co lepsze to X700pro gdyż pamiątki w nim idą na 1100mhz i wtedy niewiele ustępuje 6600gt.

A jeśli masz 550 zł to szkuja 6600GE i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem krótko niebierz X700pro tylko poszukaj X700 z DDR3 będziesz miał to samo.

Z tego co wiem to na Skąpcu da sie kupić takiego Pallita za 350 zł.

Co do tego co lepsze to X700pro gdyż pamiątki w nim idą na 1100mhz i wtedy niewiele ustępuje 6600gt.

A jeśli masz 550 zł to szkuja 6600GE i tyle.

ja mam szafira x700pro za 420zł :) znalazłem tescik tych kart http://www.nvision.pl/content.php?article.48.11

tylko ze na pci-e i x700pro po o/c nie wiele ustepuje 6600GT a cena mniejsza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeslic chcesz osbie pograc na dobrych detalach to minimum to 6600ge............ gnioty jak x700 i 6600 odpadaja(chyba ze lubisz kwadraty :lol: )

to powiedz mi gdzie znajde 6600Ge na agp w przystepnej cenie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jakim internetowym sklepie mogę kupic 6600ge na AGP? Nigdzie jej nie widzę jeśli juz to na PCI-e. Kiedyś były na allegro i miałem ją zamówić ale słyszałem że lepiej przeczekac święta to ceny spadną no i przeczekałem ale już tej grafy nie ma :(

A JEDNAK JEST http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79494734 Tylko troche droga jak na wersje GE no ale i taktowania ma wyższe. Chyba koleś cos z nazwą pomieszał. Edytowane przez dziadek lucek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi