Snoopikus Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Hej Zdecydowalem sie na nastepujacy zestawik: Sempron 939 Asus A8N-E Gf 7800GT 2x512Ramu DVD-RW Audigy2 Czy moj zasilacz - Chieftec 360 HPC 360-202 pociagnie ten zestawik bezproblemowo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 spoko da rade :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfic Bruce Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Spokojnie pojdzie ze az milo :) Pozdro. :) (popieram przedmówce) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 nie chce rozpoczynac innegro topicu... czy taki Sempron na socket 939 nie będzie wąskim gardłem dla takiego 7800gt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Widzicie moj zestaw w podpisie (+ dysk WD 160gb + DVD-RW Lite-On + CD-RW MSI)? Na nim ten Chieftec zaczyna umierac, czesto karta sie wysypuje, czesto proc sie wiesza, napiecie +12 zaczelo dochodzic do 12,3 (miernik) w idle i do 12,6 w stresie. +5 w stresie potrafi do kosmicznych napiec dojsc w stylu 6,1 (!!) Ledwo mi sie winda uruchamia i ciagle zwiechy. Wiec radzilbym jakis lepszy zasilacz! Edytowane 8 Stycznia 2006 przez DJPreZes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 nie chce rozpoczynac innegro topicu... czy taki Sempron na socket 939 nie będzie wąskim gardłem dla takiego 7800gt?Nie bedzie :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...