sebx Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam , Zamierzam kupić płytę Asrock 939Dual-SATA2 będzie działała z Sempronem 3000+ i GF6800 AGP - czy ktoś ma zbliżony lub identyczny zestaw - czy nie sprawia kłopotów ??? Na początku nie zamierzam podkręcać sprzętu - preferuję ciszę :D Czy na płytę wejdzie Pentagram Freezone 80 Cu ??? Na co zwracać uwagę , żeby przesiadka poszła bez problemów ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 zamiast tego penntagrama polecam: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=AC+FREEZER+64 dalej, jeśli już chcesz brać tego duala, to wpakuj w niego karte z PCI-Express! :))) Wiecej, zamiast tego GF'a weź radeona x800gto :) naprawde fajna karta :> pamietaj zadbać o zasilanie odpowiednie ;) zenfist.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 zamiast radeona weż gf6800gs i naprawde to będzie dobra karta a kulerek to Arctic Freezer 64 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 tylko tego gfa on juz posiada a plyte mozesz brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Plytka Fajna,proc moze byc,grafa tez ujdzie chociaz teraz oplacalo by Ci sie zmienic na radka x800gto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam , Zamierzam kupić płytę Asrock 939Dual-SATA2 będzie działała z Sempronem 3000+ i GF6800 AGP - czy ktoś ma zbliżony lub identyczny zestaw - czy nie sprawia kłopotów ??? Na początku nie zamierzam podkręcać sprzętu - preferuję ciszę :D Czy na płytę wejdzie Pentagram Freezone 80 Cu ??? Na co zwracać uwagę , żeby przesiadka poszła bez problemów ???? 1. jest już temat o tej płycie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=149147 2. będzie działała z sempem 3. będzie działała z GF 6800, podobnie jak z każdą grafą AGP i PCIe (no i PCI) 4. Tak- zobacz w temacie. Zresztą ja też mam zbliżony zestaw 5. Podkręcanie i cisza może iść w parze. Bez problemu 6. wejdzie, ale polecam AC Freezer64 Pro 7. na pamięci i zasiłke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebx Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 1. jest już temat o tej płycie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=149147 2. będzie działała z sempem 3. będzie działała z GF 6800, podobnie jak z każdą grafą AGP i PCIe (no i PCI) 4. Tak- zobacz w temacie. Zresztą ja też mam zbliżony zestaw 5. Podkręcanie i cisza może iść w parze. Bez problemu 6. wejdzie, ale polecam AC Freezer64 Pro 7. na pamięci i zasiłke ad 1. Tak częściowo czytałem ten wątek ale jest on monstrualnych rozmiarów i trudno tam coś szybko znaleźć ad 3. Czyli to AGP jest pełnym właściwym portem AGP a nie jakimś wynalazkiem w którym można zamocować kartę AGP i działa ona jako PCI - tak ??? Dzięuje wszystkim za informacje - zmiana grafy na PCI-E nie wchodzi w gre - mam zmodowanego GF6800LE który bardzo mi odpowiada :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ad.1. Radzę jednak go przeczytać całego, będziesz miał pełny obraz płyty. A co do rozmiarów, to monstrualny to jest topic o NF7, ten stary ma koło 300 stron + 97 częśc druga:P Ad.3. Tak, jest to pełne AGP nie żadna proteza. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebx Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ad.1. Radzę jednak go przeczytać całego, będziesz miał pełny obraz płyty. A co do rozmiarów, to monstrualny to jest topic o NF7, ten stary ma koło 300 stron + 97 częśc druga:P Ad.3. Tak, jest to pełne AGP nie żadna proteza. Pozdrawiam! Zapewne przeczytam wszystko to tylko kwestia czasu - sprzęt już zamówiłem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...