Lajne Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam, Brat poprosił mnie o złożenie mu kompa bez monitora i dysky za 1tyś złotych. Komp ma być używany do pracy, jakieś tam programy do faktur, czasami jakiś corel itp (o tym ostatnim to nie profesjonalnie). Potrzeba mi złożyć mały zestawik, tylko zastanawiam się czy jego obecny GF2MX 32mb wystarczy do pracy biurkowej, czy np. przy corelu wymięknie.Jeśli nie to prosze uwzgędnić też jakaś karte. Brat posiada b.małe dzieciaki, a za grami nie przepada :) Prosiłbym Was o skompletowanie części wraz z cenami. Dziękuje ślicznie, pozdrawiam i życzę udanego SYLWESTRA :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 wszystko było by fajnie, gdubyś zapytał TUTAJ !!! :angry: za 3-4 stówki znajdziesz na allegro zestawy płyta+procek, dokupujesz pamięci, grafike (jakiś radek 9100), zasilacz i masz kompa nawet poniżej 1000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 coś takiego ostatnio skladałem, odejmij sobie dysk dodaj jakiś zasilacz forton (czy jak mu tam) za 50 ziko z allegro, a GF2 sobie poradzi tylko trochę dłużej to potrwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...