Skocz do zawartości
Lesiu

Geforce 6600

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i z gory dziekuje za pomoc. Szukalem na forum informacji ktore by mi pomogly ale niestety nie znalazlem wiec pisze nowego posta. otoz chcem kupic karte graficzna... mysle wlasnie nad GF 6600 :) nie wiem tylko na jaka firme sie zdecydowac...glownie przegladalem Leadteka, MSI i Gigabyte ale jak ktos ma lepsze rozwiazanie to chetnie wyslucham:) karta oczywiscie powinna dobrze smigac :P (ewentualne dobre OC :D ) takze nie wiem czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wersje zwykla 6600 z 256MB czy dolozyc troszke i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 6600GT 128MB (cenowo dobrze by bylo wlasnie ok 550zl dlatego takie wybory) Te MB maja jakies wieksze znaczenie na wydajnosc?? czy glownie MHz i tylko tym sie kierowac? RAMu mam 512MB ale planuje zwiekszyc do 1024 (wyczytalem ze to pomaga karcie:P) procek to Athlon 2000+ Thorton... takze co sadzicie?? czekam na wasze opinie i pomoc w wyborze :) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytalem tamtego posta juz przednapisaneim mojego... i nie znalazlem tam odpowiedzi na moje pytania.... aaa i nie napisalem jeszcze ze ma byc na AGP ( w tatym poscie sa na PCIE)...

Edytowane przez Lesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O i taka odpowiedz mnie cieszy :D a moglby ktos polecic jeszcze jakiej firmy najlepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta 6600GT ?? zeby byla dobra rowniez w OC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mi wlasnie chodzi o agp... szumem z wiatraka bym sie nie przejmowal bo mam 4 wentyle w obudowie wiec bez roznicy hehe :P ale glownie chodzi mi o firme.. ktora bedzie lepsza, a takze ktora lepsza do OC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi