IamWeasel Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 raczej to nie mozliwe, przewody sa przeciez w czarnych zoltych i czerwonych koszulkach, i nie widac ich (widac ale dopiero przy wtyczce). aco powiesz na temat wiekszej ilosci wtyczek? ps. wtyczki u 380-tki ja mam koloru bialego :D Hmm faktycznie, jak się dokładniej przyjżałem to każdy przewód jest opleciony :| Ja mam białe molexy i Fdd, reszta czarna, pciexpress niebieski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Powiem tak : tego Tagana nie testowałem to nie wiem, ale HK-350 mamy na stanie i ciągnał już Venice@3GHz - 2 x 6800 Ultra, 2 x 6800GS i napięcia prawie się nie zmieniają - sprawdzane miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam.... podepne sie pod temat... co sadzicie o tym zasilaczu http://zenfist.pl/pID/121.htm ? musze cos wybrac, bedzie to on albo huntkey... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ja do wyboru majac Aerocool 350 i Huntkeya rzucalbym moneta. Ogromny wiatrak Huntkeya nie halasuje tak strasznie, Aerocool rowniez nalezy do cichych, troche glosniej niz u Tagana 380-U1. Zaleta jest to, ze HK ma zlacza PCI-E (tak przyszlosciowo) a AC nie ma. HK ma 2 linie +12V, ale skolei AC ma wieksza obciazalnosc lini +12V. IMHO te zasilacze sa wlasciwie rownowazne, zalezy co Ci bardziej podchodzi wizualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) to czy pci-e ma czy nie zasilka to raczej nie argument bo i tak mam radeona 9800pro i plyte bez pci a narazie niema mowy o zmianach... zalezy mi na ciszy ale rowniez na dobrym przeplywie powietrza... podam moze config bo narazie go niema... CPU: AMD Athlon64 3000+ Venice + Arctic Freezer 64 Pro/Arctic Silver 5 Płyta Gł: MSI K8N Neo2 Platinium @ Bios 1.8 NFM rev.3 @ Zalman NB32J Pamięć: Kingstone 2x512MB DDR400 + Qoltec Ram Freezer Grafika: ATi Radeon 9800 Pro@XT Sapphire + Pentagram XC-80Cu + Zalman BGA Radiatorki HDD: Samsung 60GB ATA133 Napęd: GSA-LG 4167 @ DL 12 - spox naped :) Wiatr: ATu bedzie z 2 fanderki 92 + 2*120 LCD: LG L1730S Mysz: Razer Copperhead + EYEpad™ a wizualnie to mi bardziej aerocool pasuje bo ma oplloty :) Edytowane 11 Stycznia 2006 przez $kubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Oba są dobre Aerocool jest cichszy i trochę cieplejszy od huntkey'a. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizner5 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 to czy pci-e ma czy nie zasilka to raczej nie argument bo i tak mam radeona 9800pro i plyte bez pci a narazie niema mowy o zmianach... zalezy mi na ciszy ale rowniez na dobrym przeplywie powietrza... podam moze config bo narazie go niema... CPU: AMD Athlon64 3000+ Venice + Arctic Freezer 64 Pro/Arctic Silver 5 Płyta Gł: MSI K8N Neo2 Platinium @ Bios 1.8 NFM rev.3 @ Zalman NB32J Pamięć: Kingstone 2x512MB DDR400 + Qoltec Ram Freezer Grafika: ATi Radeon 9800 Pro@XT Sapphire + Pentagram XC-80Cu + Zalman BGA Radiatorki HDD: Samsung 60GB ATA133 Napęd: GSA-LG 4167 @ DL 12 - spox naped :) Wiatr: ATu bedzie z 2 fanderki 92 + 2*120 LCD: LG L1730S Mysz: Razer Copperhead + EYEpad™ a wizualnie to mi bardziej aerocool pasuje bo ma oplloty :) Hyntkey 350AP ma 400W a AreoCool ma 350W. Popatrz na test na tweaku http://www.tweak.pl/artykul/zasilacze2005 . AreoCool 350W wygrywa w tescie zasilaczy o mocy do 350W a HuntKey razem z NeoTecem w teście o mocy 350-400W. Ja dzisiaj otrzymałem HuntKey 350-AP. Pomierzyłem napięcia miernikiem i praktycznie żadnych wahań nie ma pod obciązeniem. Różnice są rzędu max 0,05V. A zasilacz jest dosyć cichy i znakomicie wentyluje obudowę. Wcześniej miałem Fortrona 350W w porównaniu do niego temperatura w obudowie spadła o około 4 stopnie :) AreoCool jest cichszy niż HK ale za to gorzej wentyluje obudowę i ma 350W a HK 400W. Więc wybór należy do Ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Hyntkey 350AP ma 400W a AreoCool ma 350W. Popatrz na test na tweaku http://www.tweak.pl/artykul/zasilacze2005 . AreoCool 350W wygrywa w tescie zasilaczy o mocy do 350W a HuntKey razem z NeoTecem w teście o mocy 350-400W. Ja dzisiaj otrzymałem HuntKey 350-AP. Pomierzyłem napięcia miernikiem i praktycznie żadnych wahań nie ma pod obciązeniem. Różnice są rzędu max 0,05V. A zasilacz jest dosyć cichy i znakomicie wentyluje obudowę. Wcześniej miałem Fortrona 350W w porównaniu do niego temperatura w obudowie spadła o około 4 stopnie :) AreoCool jest cichszy niż HK ale za to gorzej wentyluje obudowę i ma 350W a HK 400W. Więc wybór należy do Ciebie :) Dokładnie tak, bierz Huntkeya, ja właśnie złożyłem zamówienie u zenfist.pl mam nadzieje że będe zadowolony B) i właśnie znalazłem jelenia który da mi 50 zł za mojego codusia :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane 12 Stycznia 2006 przez pedzel2345 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...