PredatorX Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Witam Od razu zaznacze, ze jestem laikiem w sprawach sprzetu i w zwiazku z tym prosze o pomoc. Mam plyte glowna AsRock K7VT2 i chce kupic nowa karte graficzna. Wybralem cos takiego: PALIT Daytona GeforceFX 5500 256MB DDR (128bit), TV&DVI, BOX. I tu pytanie czy taka karta pojdzie na mojej plycie a jesli nie albo znacie inna lepsza karte, ktora bedzie dzialac na tej plycie. Zalezy mi na karcie z 256mb w cenie do 250-300zl. Prosze o porade i pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A dlaczego tak bardzo zależy Ci na tych 256MB? :-| Przecież to ile karta ma pamięci nie jest najważniejsze... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tragedia, w tej cenie bierz radeona 9500pro albo 9700pro. Na forum sprzedaje takie użytkownik khamilek. Jak bierzesz 9700pro to bierz takiego z 256 bitową szyną pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PredatorX Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) ok dzieki za porade tylko czy na pewno moja plyta udzwignie te karty co podales? bo ta moja plyta jest juz chyba deko stara i czy np. karta obslugujaca agp x8 poleci na agp x4? Edytowane 2 Stycznia 2006 przez PredatorX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 ok dzieki za porade tylko czy na pewno moja plyta udzwignie te karty co podales? bo ta moja plyta jest juz chyba deko stara i czy np. karta obslugujaca agp x8 poleci na agp x4?Tak, jest kompatybilne w dół, a różnicy za dużej między x4 i x8 nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...