PiPoL Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Witam Używm karty muzycznej wbudowanej w 8RDA+. Chcem kupić coś innego, ale nie bardzo wiem co warto kupić, do wyboru mam: Audigy 4 ok 300 zł X-Fi ok 450 zł Audigy SE ok 90 zł Co wybrać? Czy jest różnica w szybkości w grach między Audigy 4 a tym co mam zaintegrowane w EXPoX? Z góry dzięki za odpowiedzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Dwie ostanie odpadają, zostaje pierwsza. Ale sporo temacików o tym było, może warto było by użyć opcji szukaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Dwie ostanie odpadają, zostaje pierwsza. Ale sporo temacików o tym było, może warto było by użyć opcji szukaj? Czytam już 2 dzień.. I jakos nei moge znaleźć na takie pytanie odpowiedzi... A co z FPS w grach czy odczuje wzrost szybkości po zakupie Audigy4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Odczuc odczujesz ale nie licz, że dosanisz +50 FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ew. mozna troche zaoszczedzic zamiast Audigy4 kupujac Audigy 2ZS - jakosc ta sama, a zawsze paredziesiat zlotych w kieszeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Odczuc odczujesz ale nie licz, że dosanisz +50 FPS Licze na chociaż 3 w NFS:MW;p Ew. mozna troche zaoszczedzic zamiast Audigy4 kupujac Audigy 2ZS - jakosc ta sama, a zawsze paredziesiat zlotych w kieszeni. Tak, a gdzie ją niby kupić taniej? Bo na allegro coś nei widze:( Pozatym Audigy 2Z,S nie obsługuje EAX 4 chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...