Michrz Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) No to chyba wlasnie stworzylem pierwsza gre roku 2006. Wszystkiego najlepszego, sciagajcie i dobrego grania :D link //edit1 poprawiłem kilka bugów, nowy exec do ściągnięcia na stronce. Może ktoś zagrał i skomentuje :-) pozdrawiam Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Michrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Nie podoba mi sie.Gra malo profesjonalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 A jak wedlug ciebie wyglada profesjonalna gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) nie wiem dlaczego, ale jak odpaliłem tą grę to monitor mi się wylączył i jeszcze jakis błąd wyskoczył Canvas does not allow drawing[/code] jakieś sugestie? system to oczywiscie winshit xp... Edytowane 10 Stycznia 2006 przez mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Dziwne, testowałem na kilku kompach i bez problemów. Masz DirectX? Co do gry, to wiecie, robiłem sam :D A że nie wygląda jak Doom 3 to cóż :P bywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Masz DirectX? n/c :blink: <_< sprawdze na windzie 98 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) n/c :blink: <_< sprawdze na windzie 98 :P Wiesz, n/c jak n/c, ale jeśli błąd zwązany jest z canvasem, a ja korzystam z DX, to skojarzenie nasuwa się samo. Masz najnowszą wersję? Jaka rozdzielczość ekranu? Możesz ustawić kolor 32 bit? (wiem, że w starszch kompach było ograniczenie do 24,16,8,... a gra korzysta z 1024x768x32b) pozdrawiam Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Michrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 rozpakowałem jeszcze raz i zapyrkało :) btw, tak mam directx 9 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) wypuściłem drobnego update, dodany nowy odgłos i cośtam w kodzie zmienione, zapraszam na stronkę :) \\edit1 aha i zamieściłem alternatywnie strone na szybszym serwerze, oto link klik \\edit2 i w sumie ta drobna modyfikacja to sie solidnie rozrosła... koncowka teraz jest duzo trudniejsza Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Michrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...